Välkommen augusti !

Allmänt

Carpe diem!

Tjingeling sweeties !

Augusti är här och den gör sin entré med strååålande S.O.L. ! Är det inte underbart?  Augusti är verkligen det nya juni.   🙂

Men vet du, det är bara att konstatera att jag har slöat ihop i sommar… på riktigt…. Idag är ju dagen då min nettbutik skulle ha premiär men jag har tyvärr inte fått alla detaljer på plats så nu sitter jag här med grymt dåligt samvete… Men jag har prioriterat tid sammen med Johanna i sommar också har jag inbillat mig att jag ska få gjort en massa jobb med henne i närheten men alltså det är bara att konstatera att den planen inte funkat. En 5-åring är inte alltid att leka med…!  och på tal om lek, vi har ju flyttat också och DET är minsann ingen lek det heller 😉    Well, well, det är bara att gilla läget och fånga dagen och jobba framåt !!!   Pepp, pepp till både mig själv och alla er som börjar jobba idag ! We gooo!!!

En dag v.ä.l.d.i.g.t. snart händer det… så stay tuned och missa inte att like Gizmolina´s Closet på Facebook! du hittar knapp till vänster här på bloggen.

Jag känner mig laddad så girl: nu kööör vi ny månad med nya möjligheter !!!  🙂

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Välkommen augusti !”

 1. Monica says:

  Det var jo litt kjedelig da. Da er det godt for deg å vite at du er din egen sjef, når ikke en overholder deadline : ) Krysser fingrer og håper det blir noe av nettbutikken din 🙂 Tvi-tvi!!! Tror vi er mange som gleder oss.

 2. Titti says:

  Hälsningar från Titti i Bangkok….bor underbart på Mandarin Oriental.Vill inte lämna hotellet.
  Det har varit stort ståhej för en känd thailändsk skådespelerska har sin bröllopsmottagning här idag….vi var med och fotade!
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Åh så underbart det låter med Bangkok & Mandarin Oriental. Njuuut dagarna !!! och så kul med kändisbröllop ! Jag är inte alls avis, nejdå 😉 Kram !

 3. Mussi says:

  Hei.Du prioriterer helt riktig 🙂 Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves. Vi er her vi :0)
  Jeg spørr igjen jeg ; den super fine Chill tunikaen med hodeskaller på selger du den?
  Hvilke åpningstider har du i dag?

  • Rövarmamman says:

   Du är en underbar moder, sträck på dig! Allt har sin tid:)

   Ser verkligen fram emot din nätbutik när den är klar, verkligen super spännande och heja dig Finis! Stor lyckokram!

 4. Anita says:

  Carpe Diem, Anna-Stina! Livet går inte i repris. Vi kan vänta, det gör i alla fall jag med spänning. 😛 Självklart ska J ha din uppmärksamhet, snart är hon stora damen då blir det på ett annat sätt. Ha en underbar torsdag! Det ska jag, är på kurs och målar porslin. Den börjar imorgon i Småland men är installerad idag, för att slippa stressen i morgon bitti. 🙂

 5. Heja says:

  Oh vad jag längtar! Ska bli roligt att se vad du har att erbjuda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *