VÄLKOMMEN DECEMBER!

Allmänt

Casa Gizmolina runt kl.09.15. Min adventsljusstake är ett av mina absoluta favorit julpynt. Shoppade den på NK i Stockholm för 14 år sedan, kommer från Agneta Livijn. Och de rosa siffrorna som jag klistrat på ljusen kommer från Bolina.

G.L.A.D. 1:a advent kär bloggvänner!

Vad mysigt det var att vakna till 1:a advent & december idag! Jag ä.l.s.k.a.r. julen!!! och idag får vi äntligen krydda hemmet med hur mycket julpynt som helst om vi vill och Johanna var såååå glad över att få öppna 1:a paketet + 1:a luckorna i sina julkalendrar.  Hon bokstavligt talat sprang upp ur sängen! också fick hon tända 1:a ljuset på adventsljusstaken, det var “stort”.

Själv går jag runt med liiite grus i ögonen på morgon för jag blev uppe hela natten och packade in gaverna till hjärtats kalender. Men det var är det värt! för det är ju så otroligt mysigt att få göra 24 paket som kommer att strössla hela december med glädje!

Den fina Maileg kalendern hänger med i år igen. Tänk så många gånger den har rest tur & retur Oslo – Phuket. 

En till mig och 3 till Johanna… fast den där Dumle kalendern blev visst min den också 😉   Kommer ni ihåg att jag bloggat den fina thé kalendern för länge sen? Häromdagen fick jag den i gave av Polhem PR (tusen 1000 T.A.C.K.!!!) och jag har sett att den finns hos bl.a. Home & Cottage. Ett tips! 

Jag kunde inte spika i väggen i natt så idag ska kalendern hängas på plats. Och till er som undrar vad som gömmer sig i paketen? Lipgloss, nagelack, bling bling halsband (finns super fina till bra pris hos Lindex!), Pet Shop´s, Barbie tape, söt tejphållare, hårdiadem, örhängen, pennvässare mm.

Nu ska vi göra oss klara för en liten roadtrip!

Önskar dig en magisk dag fylld av underbar julstämning & lyckliga stunder! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “VÄLKOMMEN DECEMBER!”

 1. Titti says:

  Ja visst är det härligt med 1 advent.
  Glitterrenen-hjorten har jag också!
  Kram Titti

 2. Mona says:

  Vilka underbara bilder, du är så duktig och kreativ.Advent är en fin förberedelse för julen.Ha en fortsatt fin 1 advent.
  Kram Mona

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 T.A.C.K. för fina ord Mona!!! 🙂 Och ja, advent är verkligen en mysig start på en fin månad.

   Önskar dig en fantastisk dag! Kram!

 3. Kristine says:

  Herlig med advent.

  Her mangler det snø og kulde for å få den rette stemningen. Samtidig er det godt å slippe snøen.

  Likte veldig godt adventstaken din 🙂 Flott med talla fra Bolin.

  Flotte pakker på adventskalenderen. Den som hadde vært barn igjen…..

  Nyt søndagen, det gjør vi 🙂

  Mvh Kristine 🙂

  • gizmolina says:

   Enig i att det hade varit mysig med lite snö nu… Den är helt säkert runt hörnet ! 🙂 Och så kul att du gillar advensljusstaken! den har som sagt hängt med mig i många år och är ett av mina favorit julpynt. Sen känns den lite “ny” i år med sifforna på ljusen.

   Önskar dig den bästa dagen!!! Klem!

 4. Vivi Darwich says:

  Kan inte du ta ett kort på den fina kalendern med de fina paketen?
  Hur den ser ut upphängd, behöver inspiration känner jag!

 5. Sofia says:

  Åh vad fint du har gjort 🙂 Tack för en underbar blogg och för all inspiration som du ger. Adventskalendern är så himla fin. Har letat efter en likadan men den verkar tyvärr inte finnas att köpa längre 🙁
  Önskar dig en underbar vecka 🙂 Kramar Sofia

  • gizmolina says:

   Miljoner tack för fantastisk feedback Sofia! Nu blev jag glad! 🙂

   Jag köpte kalendern för många år sen och tyvärr finns den inte längre kvar hos Maileg… (har checkat med dem för de är en av mina leverantörer till min butik).

   Önskar dig också en underbar vecka och en magisk förjulstid! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *