VÄLKOMMEN FEBRUARI!!!

frågestund

 

HAPPY f.e.b.r.u.a.r.i. girls! 

Åhhh den känslan idag över att det är den 1:a februari!!! Och solen strålar dessutom från en vackert klarblå himmel så snön utanför fönstret glittrar helt magiskt…  Jag väljer att se den vackra dagen som ett tecken på att det här kommer att bli en fantastisk månad! fylld av kreativitet, lyckliga stunder, solsken, glädje, positiv energi & inspiration! Jag är verkligen hur februari-peppad som helst!!!

Men alltså mina försök att klippa och klistra i min blogg har misslyckats totalt så – nu fotar jag av några av frågorna i frågestunden så att jag i alla fall kommer igång att beta av. Alla knep är tillåtna! ha, ha. 🙂

 

Svar till Sara:

Åh tusen miljoner TACK för underbar feedback! Nu smiler jag från öra till öra här!  🙂  Och så kul att du önskar ett hemma-hos-reportage! Det kan jag absolut bjuda på en gång framöver… har fortfarande inte fått alla detaljer på plats så därför har jag skjutit saken framför mig länge… Men jag lovar att visa mer från vårt hem,  älskar själv när andra göra såna inlägg. 

Svar till Regina:

Tusen tack för dina frågor! och så kul att du uppskattar frågestunden! 🙂  Här kommer mina svar till dig:

1.Just nu har jag faktiskt ingen aning om hur vårt liv ser ut om några år? Vi sa att vi skulle bo i Luleå 1-3 år, och i augusti har det gått 3… ! men, vi beslutade i maj att vi ska bo här i alla fall 1 år till så vi tar ett år i taget.  Men om jag här och nu skulle gissa så tror jag inte att vi blir kvar i Luleå i många år, möjligen ett par…  Sen får vi se vart livet för oss.. !? Men – samtidigt så kanske vi blir boende här i flera år till?  Jag har faktiskt ingen aning. Ha, ha. 

2. För mig är det bästa med Norge att det känns hemma för mig. Jag flyttade dit 2000, och bodde där fram till att vi flyttade upp till Luleå 2015 och under dessa 15 år så fick jag många fantastiskt fina vänner som jag är så glad i och som jag saknar enormt.  Sen är Oslo en perfekt stad i mina ögon! Såååå vacker, en storstad men med en liten-stad-känsla (jag brukar säga att om man kör ner Luleå & Stockholm i en mixer så kommer Oslo ut… ), listan kan bli lång… men det att mitt hjärta dansar varje gång jag kommer dit säger nog allt…!

3. Ja, Johanna pratar både Norska och Svenska hemma. Med mig blir det i och för sig mest svenska (det är jag som pratar mest norska i vardagen…),men så fort JIG ringer, hon chattar med en norsk vän eller vi är i Oslo så pratar hon norska. Hon slår om direkt. 

4. Just nu så är mina drömresemål Tulum i Mexico, Marrakech (vill gå på en vacker marknad där…), St.Barts och Mauritius. Men sen längtar jag alltid tillbaka till Västindien… skulle gärna uppleva en kryssning där igen! (var på kryssning då min pappa fyllde 60, det är 22 år sedan, och det är nog den bästa resa jag varit på!), och till Italien! (har varit där flera gånger men vill se mer!) och Ibiza!! (har inte varit dit sedan jag gick gymnasiet och var på en party-tur och gick på skum disco ha, ha)… hjälp, det finns sååå många platser jag vill uppleva!  Älskar att resa! 

 

Svar till LillyK:

Åh tusen miljoner tack för fina ord och underbar feedback Lilly! När jag läser att du följt mig i över 10 år så värmer det mitt hjärta enormt och peppar mig massor i mitt bloggande! 🙂  Och ja, vi hyr ut den nya lägenheten vi köpt i Phuket!  men endast long term, alltså minst 1 månad, gärna mer, p.g.a. att det förra året kom en ny lag som innebär att det är olagligt att hyra ut endast 1, 2 eller 3 veckor (p.g.a. att det konkurrerar med hotellen…). Om du är intresserad av att hyra vårt fina hem så är du välkommen att mejla mig på: annastina@gizmolina.com 

 

Jag ska försöka få till det så att ni får frågorna och svaren mer sammanhängande för det här var inte helt optimalt…  Så nästa gång jag svarar så skriver jag ner själva frågorna så att ni får fråga – svar – fråga – svar .  Men det här var i alla fall en start!

Nu blir det full fart framåt här för i kväll ankommer JIG Luleå.

Önskar dig en magisk 1:a februari och jag hoppas att solen skiner hos dig också idag?! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: frågestund | 1 Comment

One response to “VÄLKOMMEN FEBRUARI!!!”

  1. Viktoria-pinkpastry says:

    Åh så kul med svar! Ja marakech drömmer jag med om just för shoppingen ser så fantastisk ut! Stor kram på dig hoppas ni har en toppen kväll

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *