VÄLKOMMEN MAJ!

9f018adfc3c47994b5aa44cb5a28af55

Glad 1:a maj mina fina, härliga bloggvänner! 

Åh tänk att det är MAJ nu! det betyder att våren gör sin entré på allvar och att vi tagit ett steg närmare sommaren. Hur härligt som helst om du frågar mig! Och jag gissar att du känner exakt likadant…!?  Nu ska bara isen bort från älven här uppe också får gärna de 2 snöhögar som ligger kvar på gården smälta bort. Herregud, tänk att vi har snö kvar! det mina vänner är en stor kontrast mot Oslo! Oh my… !  Men det blir nog vår här också till slut, någon sa att isen brukar gå runt den 15:e så det finns hopp… ! 😉

Annars har den här sooooliga 1:a maj mest gått åt till att göra…. typ ingenting… Eller jo, jag har varit iväg och shoppat det finaste maffigaste olivträd jag någonsin sett (det får bo inne fram till att nätterna blir varmare, då ska det flytta ut på terrassen), men annars har jag bara fixat här hemma och t.o.m. suttit mot solväggen en stund och chillat.  Och J hon har lekt med sina söta vänner + varit på sin street dance.

Oj, nu ringde naan-bröd klockan – dags att duka fram dagens middag! Uppdaterar efter vi ätit.

Smaklig spis! 🙂

13118995_10153501467505796_4495890056326990587_n

Snapshot i spisestua i lördags då jag dukade fram taco-middag innan vi skulle iväg till majbrasan.  Jag dukar oftast med olika färger på tallrikarna, tycker att det blir mer liv på bordet då och fina servetter gör alltid det lilla xtra (båda kommer från Lagerhaus). 

13083371_10153501468665796_8887192718065584308_n

Fashion for dinner! Ha, ha.  Älskar snygga cover på magasiner (köpte tex detta enbart p.g.a. det för Marie Claire köper jag väldigt sällan) och jag älskar verkligen våra guldbestick!  de är pricken över i vid alla måltider.

Så – då har jag uppdaterat inlägget och en soft (förkyld) helg är över.

Hoppas att du har haft en skön söndag och att du är klar för en ny inspirerande vecka! 🙂

Soliga kramar!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “VÄLKOMMEN MAJ!”

 1. Lena says:

  Älskar bara dina guldbestick……

  • gizmolina says:

   Åh så kul att du gillar dom Lena! Tack! 🙂 Jag är väldigt glad i de själv också! Shoppade de hos Åhléns strax efter att vi flyttade upp.

   Njut din kväll och samla energi för en ny inspirerande vecka! Kram!

 2. Anna says:

  Åh kommer fortsättningen på NY ikväll? Har längtar och kikat in flera gånger i hopp om en fortsättning!

  • gizmolina says:

   Så fantastiskt kul att du längtar efter min NY fortsättning Anna! 🙂 Jag tror tyvärr att du får hålla ut till i morgon för min form är fortsatt inte helt på topp …. Men den som väntar på något gott…!

   Önskar dig en riktigt mysig kväll fylld av skön avkoppling! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *