VÄLKOMMEN NOVEMBER.

Allmänt

Mina fina bloggvänner! 

Jag har legat och sovit till nu ! eller jag var uppe kl.07  och följde J till skolan, men sen, då jag kom hem så försökte jag jobba lite men formen var tyvärr inte den bästa så la mig på soffan och somnade…zzz… Förhoppningsvis är sömn bra medicin (brukar vara så) så jag satsar på att vara bättre i morgon så att jag kan ha öppet butiken fredag + lördag kl. 12.00 – 16.00.

Ser att ni är många som önskar bloppis på nett ! det är ju kul !  men vet ni, jag kan tyvärr inte köra bloppis på Johannas kläder på nett för hon har inte fixat märkelappen i nacken / inne i kläderna så den har vi klippt bort på nästan allt (!) så bäst är att se de kläderna och avgöra om storleken passar sitt barn.  Mina kläder däremot har alla lappar kvar (t.o.m. prislappen på en del 😉 så jag kan absolut lägga upp en del på nett men det blir ett stativ i min butik på de också.   Återkommer om när jag har de på plats i Vibesgate (blir sö el. må.) så kan ni som önskar och har möjlighet titta förbi.

Vänta inte för länge med att shoppa kjole / klänning till julfesterna som väntar runt hörnet. Personligen så tycker jag att den här, från Rules by Mary är årets snyggaste !   Har några kvar i butiken, i rött & svart, pris 1.100 nok.

Cleant, vitt, fräscht…. den här bilden, i all sin enkelhet, inspirerar mig.

Har ett par saker som jag bara m å s t e få fixat idag så nu får jag snyta mig, ta en Repsil, torka ögonen och fokusera en stund, sen tillbaka till vila… det är föresten en av nackdelarna med att driva eget företag, att jag aldrig helt kan slappa och tillåta mig att bara vara sjuk.  Har ständigt en inre stress av allt som borde göras… inte helt bra.

Njut din dag fina du och jag önskar dig en a.m.a.z.i.n.g. november ! Jag känner på mig att det här blir en fantastisk månad för både dig och mig !!!  🙂

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “VÄLKOMMEN NOVEMBER.”

 1. trine å vera says:

  God bedring vennen, krya på deg. Er hjemme igjen nu:)

 2. Vibeke says:

  Hei.

  Kan du ikke vise bilder fra leiligheten deres. Har ikke fått sett så mye av den nye 😉

 3. Kristine says:

  God bedring til deg!!
  Nydelig kjole, og lykke til med bloppis:)

  Herlig interiørbilde, elsker slik inspirasjon:)
  KLEM Kristine

 4. Line says:

  Hei. Lurte på om du fortsatt har en rosa sommer kjole fra Burberry med litt hvite ruter i som jeg har sett på noen bilder av Johanna for et eller to år siden? God bedring til deg.
  Hilsen Line

  • gizmolina says:

   Ja, jag har sparat allt… ! Men, jag kommer tyvärr inte att sälja den kjolen. Vissa plagg sparas och den är en av de… Tack för god-bedring! Klem ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *