Välkommen nya vecka!

Allmänt


På Pressbyrån har de kanonpriser på utvalda blader så engelska ELLE, In Style & Living Etc fick följa med också svenska ELLE så klart 🙂

Den här veckan startade kl. 07 då Johanna stod brevid min säng och sa "välling!".  Nu är hon på dagis och jag ska precis sätta mig med dessa härliga blader och äta frukost och idag lyxar jag med en vaniljbulle till "frukostdessert" 😉

Det känns skönt att vara hemma igen men jag ÄLSKAR verkligen att vara i Sverige så jag längtar faktiskt tillbaka.. Stockholm har en stor plats i mitt hjärta och jag känner mig väldigt "hemma" där. Sen bara älskar jag att gå in i matbutiker i Sverige och igår var jag och Johanna på en stor ICA butik och jag gick "helt bananas" och köpte med mig både smörgåsrån  & gurkmajonäs + en massa annat svenskt som inte går att få tag i här i Norge.  Sverige är helt enkelt fantastiskt !! 🙂

Jag önskar dig en vecka fylld av spännande happenings!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Välkommen nya vecka!”

 1. Isabella says:

  Jag har blivit helt förälskad i din blogg! Och jag vill bara se och läsa mer mer mer! Du är en kvinna helt i min smak 😉

 2. Madelene(Landvetter) says:

  Välkommen hem.

  Hoppas att allt är bra med dig. Har du funderingar på att flytta till svergie igen? Har ni lika tråkit väder som vi har här nere i Landvetter regn och blåst? Har varit ine och röstat på dig det är självklart att du skall vinna din blogg är den bästa.

  Hoppas att du och prinssesan får en jätte härlig måndag.Nu skall jag tända en brasa i kaminen.Kram på er.

  Madelene

 3. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Isabella-

  Tusen tack för den fina komplimangen! 🙂 Nu blev jag riktigt glad! Önskar dig en flott dag. Kram! 🙂

  Madelene-

  Tack snälla du ! 🙂 Ja, vi har också ett super tråkigt höstväder idag , grått och duggregn men vad gör väl det när man är inne? 😉 TACK så jätte mycket för att du röstat på mig ! 🙂 Nej, någon Sverige flytt är inte aktuell men varje gång jag är i Stockholm så drömmer jag om att bo där igen en dag… Bodde nämligen där i 6 år före Oslo. Det låter underbart att elda i kaminen och det påminner mig om att jag ska börja elda i öppna spisen på kvällarna för det är ju bara SÅ mysigt. Jag önskar dig en riktigt härlig dag fylld av lyckliga stunder! Kram ! 🙂

 4. karin says:

  o jag är inte sämre,jag lyxade till det för mig med en hembakt kanelbulle,ha en härlig dag trots regn o blåst,kram

 5. Linda says:

  Nemen, finns det inte smörgåsrån i Norge, det som är så gott! Vilken fin T-shirt du hade hittat förresten, den blev jag också sugen på, synd att man bor så långt ifrån Stockholm!

 6. AnnaStina / Gizmolinas says:

  karin-

  Å så härligt med en kanelbulle! 🙂 Livet ska njutas! Kram! 🙂

  Linda-

  Nix, här finns inga smörgåsrån så jag får passa på då jag är hemma i Sverige 🙂 Kul att du gillade t-shirten. 🙂 Kanske den går att shoppa på urbanoutfitters.co.uk ? du kan ju checka ! Happy måndag! Kram! 🙂

 7. Josefine says:

  Önskar dig en mysig dag!♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *