Välkommen nya vecka!

Allmänt

168397-2619
Jag, Johanna och söta Lisa igår. Lisa reste hem igår så idag saknade Johanna henne. Hon har varit så söt och sprungit runt med Johanna hur mycket som helst och så fort Johanna har fått syn på Lisa så har hon viftat med armarna och ropat på henne 🙂

Phuket kl. 20.15, måndag kväll.

Nu har vi precis mumsat i oss jätte god middag från poolbaren som vi fick levererad hem. Clubsandwich med pommes. Och ute ÖSER regnet ner sedan en liten stund tillbaka och åskan dånar men det är ju bara mysigt nu när jag sitter inne i min Juicy dress och har tänt en massa ljus 🙂

Dagen idag har varit lovely!

Vi tog badbussen till Nai Harn Beach och det var strålande sol från klarblå himmel heeeela dagen och hur varmt som helst 🙂 Och det resulterade i att jag har bränt mig för första gången sedan vi kom hit. Ganska crazy. Jag menar vi har ju varit här i nästan 3 månader nu och jag bränner mig IDAG. Tokigt ! och ett bevis på hur stark solen är sånna är vackra dagar.

Shit vad det åskar nu! Jag har lagt fram ficklampan om strömmer går för det gör den OFTA här i Thailand när det åskar. Men – peppar peppar – under den tid vi varit här nu så har det ännu aldrig hänt. Men då jag varit i Thailand tidigare gånger så har jag upplevt det varje gång så lika bra att sova med ficklampan under kudden just in case…!

Jag hoppas att du har en kanon start på veckan! 🙂

Nu ska vi boka vår resa till Singapore dit vi ska och förnya våra visum. Ska berätta mer om det i ett helt eget inlägg.

Njut dagen och glöm aldrig hur värdefull du är!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Välkommen nya vecka!”

 1. Erik says:

  Jag ville bara önska dig en bra dag, för sådana behöver vi fler av!

 2. Titti says:

  Vad det låter mysigt med tända ljus och åskväder. Här droppar snön från taken, solen strålar och snödropparna blommar!
  Spännande med Singapore, massor med shopping!
  Kram

 3. karin says:

  vad mysigt ni verkar ha det o din tjej är alltid så go o glad på alla bilder,ha en kanondag själv ska jag jobba kväll,suck många kramar från göteborg

 4. AnnaStina says:

  Erik-
  Tack! jag håller med dig – sånna får man aldrig för många av 🙂 Trevlig kväll! Kram 🙂

  Titti-
  Det känns verkligen SÅ avlägset med snö och det är nästan så att jag glömmer bort att det ju faktiskt egentligen är vinter nu .) Bra du påminner mig! 🙂 Ja, Singapore känna hur spännande som helst! Jag riktigt längtar dit. Trevlig kväll! Kram 🙂

  Karin-
  Johanna är i princip alltid glad vilket är underbart! 🙂 och vi har det riktigt mysigt här nere i Thailand! Jag önskar dig en riktigt trevlig kväll på jobbet! Kram! 🙂

 5. Jessica says:

  Vilken härlig bild 🙂 Vad bruna och fina ni är du och Johanna,det syntes så tydligt på den bilden!

  Spännande med Singapore,ska bli kul att läsa vidare om eran resa dit.

  Hoppas ni får en fortsatt mysig kväll och att strömmen får vara kvar =)

  Kram Jessica

 6. Angel says:

  Va fint du gjort blogg presentationen,bra jobbat

 7. Vilken fin solbränna du har! Jag är verkligen i stort behov av lite sol nu. Får hoppas på att det blir en bra sommar i år och om inte så åker jag och sambon ändå till Turkiet i slutet av juli. Så lite sol kommer det iaf att bli. Härligt!

 8. AnnaStina says:

  Gabriella-
  Tack! 🙂

  Jessica-
  Tack snälla du för fina ord! 🙂 Jag tycker också att det känns jätte spännande med Singapore för jag har aldrig varit där. Önskar dig en mysig kväll! Kram 🙂

  Angel-
  Å , TACK snälla du! 🙂 Kul att du tycker om den. Njut kvällen. Kram! 🙂

  Sara-
  Tack snälla du! 🙂 Vad härligt att du har en sommar resa att se fram emot och med tanke på hur blixt snabbt tiden går så är du snart där 🙂 Solsken förgyller helt klart dagarna! Kram 🙂

 9. Jessica says:

  Åh så fina ni är! Längtar så till solen (kom snö idag på västkusten, dock väldigt LITE). Vi skulle åkt till Egypten med sessan maginfluensa ville inte ge sig så vi stannade hemma.
  Vi valde att åka till Malaysia och förnya våra visum. Det är otroligt hur lätt det är 🙂 Lite konstigt att man bara behöver åka in och ur landet även om vi valde att stanna i Malaysia i 1v innan vi åkte tillbaka till Thailand.
  Tror ni kommer få det fantastiskt i Singapore, hört att dte är en riktigt mäktig stad!!

  Sköt om er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *