VÄLKOMMEN OKTOBER !

Allmänt

Jag skyltade om i lördags i härliga höstfärger. (väska Odd Molly, glittriga nagelack Deborah Lippmann, svart skinnkjol/skjørt från Custommade (sista i size 38) och ljus-slingan kostar 389)

Happy oktober sweeties ! 

Ny månad, nya möjligheter ! Gud vad h.ä.r.l.i.g.t. !!!  🙂

Och oktober är ju en SÅ vacker månad. Alla träd skiftar färg, det blir kyligare i luften, vi får ta fram våra härliga höstkläder (finaste plaggen!) och vi myser och inreder hemma (yes, det är den här tiden på året vi boar in oss som mest).  Också får vi ju inte glömma att vi får gå runt med en rosa liten accessoar, rosa bandet (själv kommer jag att bära mitt rosa Missoni armband), som visar att vi stödjer bröstcancer forskningen.  För mig får detta en helt speciell betydelse i år efter att min kära veninna gick bort i sjukdomen och mina tankar går till alla drabbade där ute.  K.ä.r.l.e.k. till er ! ♥

Den härliga cashmere tröjan från Custommade  i orange har jag varit utsåld för men har äntligen fått påfyll ! Love it!  Den är lite längre fram än bak och har en liten volangkant längst ner.

Hjärtesjalen kommer från Syster P (kostar 595), den snygga jackan som glittrar lite härligt är från Valerie, blusen Custommade (det är den sista blusen jag har kvar, i size 40). 

Lovely bluse från Valerie och en uuuunderbar kofta från Rules by Mary.

Alltså för mig känns det som fredag idag eftersom vi reste upp till Luleå i går så jag kör fredagsfeelings hela veckan tror jag!  😉    Men vi är faktiskt tillbaka i Oslo fredag så att jag kan ha öppet butiken fredag & lördag så nu ska vi njuta våra dagar här uppe i norr. Luleå bjuder på ett hur grått väder som helst i dag men här inne hos mormor skiner solen och lilla J sitter och pärlar brevid mig.

Önskar dig en fantastisk start på oktober ! Jag känner på mig att den här månaden blir amazing för oss alla så nu suddar vi bort alla negativa tankar, fokuserar på positiva ting också kör vi girls !!! 🙂

P.S nu har Gizmolinas Closet 782 likes, när det är 800 kickar jag igång en FAB tävling.

LoVe !

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “VÄLKOMMEN OKTOBER !”

 1. Margrethe says:

  Hei på deg! Har du cashmeregenseren i andre farger?

  Mvh Margrethe

 2. elin says:

  Så fint med et lite Luleåbesøk i høstferien 🙂 Kos dere masse!!
  Klem

 3. Sidsel says:

  Har du lysslynge i andre farger? . Sender du?

  • gizmolina says:

   Jag får snart in den även i lyserosa + vitt . Och självklart sender jag till dig om du önskar det ! Klem ! 🙂

 4. Reidun says:

  Så lekker utstilling med nydelige høstfarger…ja høsten er herlig… Lurer på hva den lekre blusen og jakken til høyre på siste bildet ditt koster…det var jo bare lekkert, og hvilke str har du eventuelt…ha noen fine fredager…det gjør jeg og.

  • gizmolina says:

   Tusen tack ! 🙂 Jag ska ta och checka priser (husker ej..) och uppdaterar inlägget med priser senare ! Önskar dig en underbar fredag, eller jag menar måndag 😉 Kos dig fina du ! Klem !

 5. Kristin says:

  Men når har butikken åpen egentlig?

 6. Sidsel says:

  Ønsker egentlig hvit :-)). Er det lenge til du får dem ??sender du når du får .
  Sidsel

 7. Marte says:

  Hva koster blusen fra Valerie ? 🙂 Har du den i str s ?

 8. Anna says:

  Nu följer jag dig på Instagram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *