Välkommen soliga tisdag!

Allmänt


En busig Johanna i vagnen & regnet igår.

Godmorgon alla glada! 🙂

Idag tyckte mitt hjärta att dagen skulle starta kl. 05.45 och den idén hoppas jag att hon får fler gånger 😉  Som tur var så kom hon och låg inne i stora sängen och tittade på barnTV en stund så att jag kunde ligga och halvsova lite och nu sitter hon nybadad och myser eller nej, nu står hon här och säger "mamma kom!"

.. och då jag var och lekte med henne borta vid vårt bokskåp så får jag plötsligt se den här boken! Köpte den i april 2004 (kvittot låg kvar i den) men har inte läst den. Däremot så såg jag filmen på dvd i Thailand och den var riktigt bra och om du inte sett filmen så är den mitt dagens tips ! 🙂

Här i Oslo har vi SOL från klarblå himmel idag, mina hårrullar är på plats och det är strax dags för frukost så här kommer dagens :

"Om vi vill så kan vi så mycket mer än vi tror."
/ Ur "En härlig bok"

Jag önskar dig den bästa dagen!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Välkommen soliga tisdag!”

 1. sandra says:

  HAr inte sett filmen än men läst boken. Jag älskar boken !!!

 2. Har du sett dessa Mary Jane gummistövlar som finns i rosa, vitt & lila?

  Reply

 • Länken funkade inte… testar denna:

  Reply

 • Ingen av länkarna funkar… googla och sök på Mary Jane gummistövlar så får du upp dem 😀

 • Ulrika says:

  Stod och höll i den dvd`n igår, men fick inte bestämt mig. Nästa gång slår jag till =) Tack för tipset!

 • Micaela says:

  En helt underbar film! Tyvärr har jag tappat bort min bok som ska vara ännu bättre! Får nog ta tag i letandet på allvar:) Hoppas ni får en fin dag! Kram

 • Anonymous says:

  Det er underbar film…snufs snufs…Viss du synes det er litt rart at jeg skriver noen svenske ord innimellom så er det kun fordi svigermor bor i sverige og sambo snakker svensk noen ganger( han har bodd der selv i 20 år) de er norske.Så leser jeg mange svenske blogger…blir jo preget litt da…det er jo et vakkert språk!!!

 • kristine says:

  Hei

  Nå tenkte jeg at jeg måtte bare skrive en kommentar. vil bare si at jeg ELSKER bloggen din, ble "hektet" på den fra og med første stund. Jeg gleder meg til å kikke innom hver dag.

  Vil også bare si at boken en 1000 ganger bedre enn filmen så jeg anbefaler deg på det sterkeste å også lese boken (det er mange morsomme detaljer som mangler i filmen men som er i boken).

  Igjen, TUSEN TAKK for fantastisk blogg 🙂

 • Annika says:

  Hej på er! Ville bara säga att jag tycker du är en så stor inspirationskälla för mig! Försöker att läsa dina citat du brukar skriva, och följa dem om jag kan. Är hemma och är sjukskriven pga fibromyalgi, så jag har tit att läsa en del bloggar, men måste säga att din tillhör de bästa! Må så gott!

  Annika i Västerås.

 • Lynetmor says:

  Hei, ville bare innom for å ønske dere en fin dag 🙂

 • Sandra Palmqvist says:

  Tack för peppningen för några inlägg sen!

  Kom väldigt lägligt då jag precis satt och tänkte på framtiden.

  Att strukturera upp tankarna på en visionboard skulle vara bra för mig.

  Men apropå någonting helt annat.

  Undrar lite över den stora vackra vita tavlan du har i hallen…

  Var kommer den ifrån?

 • Nettan says:

  Ha en bra dag ni med…

 • Jenny says:

  Såg filmen i helgen. O guu så bra den va =)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *