Välkommen sommarmånaden juli!


Plötsligt slog Johanna av TVn och slog på radion istället och vi har tok dansat till bra musik på "The Voice". En härlig start på dagen!

Tänk – idag är det redan JULI ! året mesta sommarmånad alla kategorier för det är nu de flesta har någon veckas semester och det är nu vi som allra mest förväntar oss sol & värme så – jag önskar dig en extra FANTASTISK ny månad och hoppas att den blir allt du drömt om ! 🙂

Min nya månad startade med sol från klarblå himmel runt k. 08.30 och nu trippar jag runt i bikini här hemma så att jag kan fånga alla de små solstunderna mellan lek & bus & dans med Johanna. Underbart!


Min dancing queen…!

Det känns som att vi ska ha en soft dag idag också ska vi så klart iväg och shoppa de där mörkläggningsgardinerna. Och ikväll ska jag ut med min "livsnjutarclub" som jag startat för mig och mina vänner, det ser jag verkligen fram emot! 🙂

Vad har du för planer i juli föresten? Semester/ferie? Oavsett vad du ska göra så hoppas jag att du får SOL !


Den söta "trädgårdsgrodan" som jag tipsade om då jag var i Thailand stod plötsligt framför mig på Åhlens igår så den fick följa med oss hem. Pris: 79kr.

Här kommer dagens:

"Var mot andra som du önskar att de ska vara mot dig.!"

En klok "levnadsregel" som alla borde tänka på 🙂

Nu fångar vi dagen!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Välkommen sommarmånaden juli!”

 1. Amanda says:

  Ja visst är det härligt att det är juli! Det är en underbart positiv månad för mig, kanske den bästa månaden på hela året då den symboliserar så mycket sommar. Synd bara att vi inte har lika fint väder än ni verkar ha, men det kommer nog 😉

  Hoppas ni får en underbar dag! Kram.

  Ps. Bilderna på den glada och busiga Johanna smittar verkligen av sig 🙂

 2. Din blogg gör en så glad 🙂 Det är väldigt skönt att det äntligen är juli för jag ska åka till L.A i en månad och som jag har sett fram emot denna resan! Hoppas ni får en underbar dag!

 3. Caroline says:

  visst är det härligt med juli! på fredag början min semester och då ska jag verkligen njuta! ni ser ut att fått en bra start på dagen, hoppas resten blir likadan! kram!

 4. Cille says:

  Vad härligt glad Johanna ser ut att vara! 🙂

 5. Madelene says:

  Har varit med min dotter och besökt fritids som hon skall börja på efter semestern.Sen var jag en sväng på jobbet och fyllde i min semester lapp.Hoppas att det blir sol nu resten av sommaren. Ha nu en underbar Tisdag.

  Kram Madelene(Landvetter)

 6. laila says:

  jag ska foda barn i juli hoppas jag!

  ni e sa fina, ha en bra dag!

 7. Tiden går alldeles för fort för att jag ska hinna med. 🙂

 8. Vi ska faktiskt åka till Norge i slutet på juli, mitt jobb (Yamaha) har en stor stuga i Trysil som vi bokat i en vecka.. ska bli kul att åka dit, har bara varit i Norge som liten.

 9. Nelly says:

  Så kul att se Johanna. : ) SÅ gullig och glad. : )

  I juli blir det bara jobb för min del och sen fyller jag år. Så det är nog mest det som händer. Hihi…

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *