Välkommen till världen Ella !

Phuket kl. 00.45, fredag kväll.

När vi satt och åt lunch idag (vi ligger 6 tim före er där hemma…) så fick jag ett sms från min kära vän Josefine där hon berättade att hennes efterlängtade dotter  Ella ÄNTLIGEN gjort sin entré !  I entrén ! 😉   och jag blev SÅ GLAD för hennes skull ! 🙂  Barn är mirakel och att föda är en bragd. 

STORT GRATTIS min fabulous vän ! Ella är heldig som har fått en så fantastisk mamma,  pappa & storebror och jag önskar er alla 4 de allra mysigaste dagarna nu i starten. Njut stunderna & fånga ögonblicken ! 🙂 och gissa om vi längtar till vi får träffa prinsessan Ella…. !!

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Välkommen till världen Ella !”

 1. Åh va roligt! Grattis Josefine med familj! Måste in och titta i bloggen! =)

 2. Sofia says:

  Vad skoj, Grattis till dem =) Man kan läsa om dem på Expressens hemsida, låg just uppe på förstasidan.

 3. Camilla says:

  Det kan väl knappast vara en slump:

  http://www.expressen.se/Nyheter/1.1457816/jag-stod-pa-kna-i-snon-och-fodde

  Och tack för en härligt inspirerande blogg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *