Välkommen torsdag & alla bloggisar!


Den här FINA welcome skylten var en av presenterna jag fick av min mamma igår. Jag såg den då jag var hemma i Luleå i somras och  blev kär i den… Den ska få förgylla vår hall / gång 🙂  (skylten är köpt på butiken "Rabalder" på Kungsgatan i Luleå) .

Godmorgon alla bloggisar !

Jag är SÅ GLAD över att min blogg slog besöksrekord förra  veckan – igen ! – med över 33.000 läsare och en hög placering på bloggtoppen 🙂 Och jag vill passa på att önska alla nya läsare VÄLKOMMEN till Gizmolinas. Hoppas att ni trivs här hos oss och att vi får nöjet att "ses" ofta ! 🙂

Också vill jag TACKA alla mina trogna läsare för att ni följer våra dagar och skriver SÅ FINA kommentarer & mejl till mig. You make me happy!! 🙂 och ni känns som mina vänner ! 🙂

  
Johanna ger alltid Gucci morgonkos  när vi vaknat och det är lika sött varje gång.

En "dåligt samvete sak" med bloggen är att det finns mejl som jag fått för länge sen och som jag tyvärr inte svarat på (tiden räcker inte till… 🙁  men som jag kan gå och tänka på varje dag… Som tex du mamma som skrev till mig om barnvagnsolyckan i rulltrappan..  Jag tänker på dig varje gång jag åker rulltrappa och har så dåligt samvete för att jag inte svarat dig.   Önskar dig & dina barn alla gott !!  Och till Izabella som skickat mig & Johanna ett paket med en FIN rosa tavla vill jag säga : tusen miljoner TACK! det var enormt sött av dig ! 🙂

Nu har vi en ny härlig bloggdag framför oss och jag hoppas att din dag blir fantastisk & fylld av inspiration!

Happy torsdag !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 18 Comments

18 responses to “Välkommen torsdag & alla bloggisar!”

 1. Therez says:

  Åh vilken snygg skylt, den skulle passa här hemma! Vilken butik är den köpt på här i Luleå? Bor nämligen där. 😉

 2. Ferhat says:

  God morgon, allt bra med dig idag? 🙂

 3. Josefine says:

  Jättefin skylt, very you =)

  Ha nu en fab dag med Mamma söta! Hälsa henne ifrån mig.

  Puss och Kram

 4. Therese says:

  Wow – jag föll för skylten direkt! Vilket märke/affär?! Tipsa oss nuuuuuuuuu! 😉

 5. Mimmi says:

  Kul med alla dina besökare….själv har jag sådär 20 unika beskörare per dag .men jag skriver inte på samma sätt som dig..flera inlägg per dag är äldre osv..

  Jättemysig skylt…och vackra blommor min favvo!

  Ang rulltrappa..när min dotter var baby så ramlade ena hjulet av i rull trappa men det blev ingen olycka. Min mor, som är extremt orolig av sig, påstod att i Danmark/köpenhamn var det förbjudet med barnvagnar i rulltrappor…vet inte om det var är så!

 6. Karin says:

  Tack själv!

  Vilken jättefin skylt!!

  Jaa!! Jag vill oxå veta var den kommer ifrån!!

  Fortsätt att skriva som du gör,

  det är SÅÅ roligt att läsa!!

 7. sanna says:

  vad har skylten för märke/affär. super snygg!

 8. Starmamas says:

  Anna-Stina skriver i inlägget vilken affär hon pratar om, kan ni inte läsa eller? Står ju i texten under bilden…….. RABALDER.

 9. Josefine,Blekinge says:

  Så söta de är ihop, Gucci och Johanna! Jag har en helsvart norsk (!) skogkatt men han är väldigt försiktig och rädd om vår lille son. Han vågar sig bara nära honom när han sover, då kan han smyga fram och nosa lite… 🙂 (Katten alltså!)

  Just nu ligger han bredvid tangentbordet och kelar med mig, han passar på när bebisen sover, det är ju den enda tiden jag hinner med honom lite.

  Nu ska jag gå och skölja ur inpackningen ur håret och gå ner och se om sonen vaknat.

  Ha en underbar dag, din blogg gör mig positiv och glad!

 10. Anna says:

  Ohhhh så snygg, den skulle passa FAB i vår vitavilla 🙂 Hmmmm vet du vad det är för märke på själva skylten så man kanske kan köpa den här i Stockholm också? Kram Anna

 11. Anna says:

  Jag har hittat skylten att köpa på nätet här http://www.perlanliving.se

  Kram Anna

 12. Maja says:

  Vilken härligt söt katt!

 13. Camilla says:

  Åh… den såg jag också i Rabalderbutiken i Luleå i somras, urfin!

  Rabalderbutiken drivs av min älsklings systers blivande (?) svärmor.

  Hoppas du mår bra, själv är jag på topp!

  Kram Camilla

 14. sandra says:

  Aldrig varit där

 15. Lena says:

  Hei Anna-Stina…

  Lurer på hvor du har kjøpt de søte blomstene hen? Er de fra SIA?? Ha en fortsatt fin dag.. Selv ligger man her med tannpine,usj…

  Kram

 16. Anna says:

  De blommorna i den vasen har jag letat som en tok efter där de säljer sia men kan inte hitta de någonstans. De ser så verkliga ut när de står i "vattnet". Vet du var man kan köpa de å vad de kostar.

 17. Izabella says:

  Heej Anna-Stina.

  Va kul å höra att tavlan har kommit fram å att ni tykkte om den :).

  Ha det bra.

  Kram Izabella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *