Välkommen vecka 42!


Dagens tänkvarda. (och en stooor KRAM till alla mina fantastiska vänner i Sverige som jag inte kan träffa så ofta som jag önskar… Miss you! )

Ny vecka och nya dagar ! Tjohooo ! 🙂 Vi kickar igång bloggdagen med den HÄR sköna låten och vet ni,  idag hände det för 2:a gången … : jag körde Johanna till dagis “i pyjamas” . Ja, alltså inte bokstavligt talat, men i alla fall oduschad och i myskläder.  Orsak? vi är 2 kvällspigga girls som gillar sovmorgon 😉


Idag hittar ni ett nytt färskt nummer av KAMILLE i butikerna och i detta nummer jag har gjort mote-shop sidan med vest. Bjuder på en sneak-preview här och om du vill se hur jag har stylat dyrt + billigt så får du köpa magasinet.. 😉


Nytt nummer ute idag !

Min arbetsdag har startat och jag måste köra på här så jag önskar dig världens BÄSTA måndag och hoppas att du får SOLIGA dagar hela veckan lång !

P.S allt blev inte som jag tänkt mig igår (kände plötsligt ett behov för att chilla så det blev dvd istället för pc..) så vinnaren + ny tävling dyker upp under dagen idag… den som väntar på något gott.. 😉

KrAm! ♥

Kategori: Allmänt | 26 Comments

26 responses to “Välkommen vecka 42!”

 1. Anne says:

  Man ska göra det som känns rätt. DVD framför PC är ibland skönare 😉 Ha en fin arbetsvecka!

  //AK

 2. Johanna says:

  Haha, va söta ni är. Två morgontrötta tjejer som gillar att sova:)

 3. KarolinaM says:

  Trevlig måndag på er också!

  KramK

 4. Lena says:

  Hei Anna Stina.

  Har du trukket vinneren av en vetevärmare?
  Venter spent 🙂

  Kram

 5. Lia says:

  min mamma brukade faktiskt köra mig till skolan i pyjamas och jacka nästan varje dag =D men då var jag sju-åtta år och hon behövde inte gå ur bilen. hon började jobba halv tio och jag började åtta så det fungerade bra för henne =)

 6. ida enfeldt says:

  Måste bara säga….Gu vilken härlig blogg du har!

 7. Josefine says:

  Hmm undrar om jag köpte nytt eller gammalt nr idag? Det med paljettgrej med.. Tror gammalt, det stod vid kassan bredvid Costume och ja jag tänkte på dig och shoppade. Kamille tjänar SÅ på att du är med 🙂

  TACK för idag hottie, du var finare än någonsin. Tror era chillmorgnar gör gott =)

  Puss & Kram

 8. Hoppas att du haft en bra måndag! Kram!

 9. Maria says:

  Takk for tips du gir..:)
  Nå er Kamille bladet i hus:)
  Ps: Likte veldig godt Kamille Mor og barn bladet,håper på det kommer flere:) God job!

 10. Wenche says:

  Jeg abonnerer på Kamille så jeg fikk det før helga. Må innrømme at de sidene jeg blar først opp på, er "dine" sider;)

 11. Gud vad tiden går fort… På söndag är det med andra ord 40 veckor sedan vårt mirakel kom till oss! Men din blogg har jag fölt bra mycket längre än så 🙂

  Tusen tack för all inspiration som du ger!
  Kram♥

 12. karin says:

  hej fina du,har en fräga jag undrar om du kan hjälpa mig med,har beställt en hearted tunic från odd molly o sett att du också har en,kan du säga hur dom är i storlek,skulle bli väldigt glad då,får nämligen inget vettigt svar från dom jag frågat,ha den bästa tisdagen,kraaaamar

 13. otroligt snyggt till vinter Höst =)

 14. Hej Gizmolina!
  Du har en sådan himla trevlig och läsvärd blogg!
  Keep it up!

  😉

 15. Hanna says:

  Hej.
  Skulle inte du vilja lägga upp lite mer outfits bilder. Jag älskar verkligen din stil och inspireras väldigt mycket av dig. Skulle vara roligt om du tog med lite mer outfit och klädtips:D
  Kramar

 16. Mia ☆ says:

  Jag är också morgontrött 🙂 Ha en finfin tisdag!

 17. Sammy says:

  Karin: Hearted tunic är ganska liten i storleken, ngt trång över bysten. Man kan gå upp en strl i den. Jag har nästan alltid strl 0 i Odd Molly, men tog strl 1 i denna!

 18. sissel says:

  Følger ivrig med på bloggen din! Inspirerende, og må si dine "innlegg" i Kamille er kjempefine!

 19. LinnM says:

  Hoppas allt är väl med dig och att du haft en underbar dag! kram

 20. Sara says:

  När kommer den svenska versionen av Kamille? nästa projekt för dig kanske? Kramar S

 21. Frida says:

  Myskläder låter ju bara härligt, då kan Johanna leka som hon vill! Hoppas att dagen varit bra!

 22. Kristine says:

  Vi savner deg i dag.Håper at alt er bra med deg. Ønsker deg en fin uke. Klem

 23. Kristine says:

  Vi savner deg i dag.Håper at alt er bra med deg. Ønsker deg en fin uke. Klem

 24. Weronica says:

  Ibland är det ju bara såååå skönt att inte stressa på morgonen och jag tror fler skulle önska de kunde göra så. Pyjamas eller inte 😀

 25. Josefine says:

  Hoppas det fixar sig med tekniken snart darling!

  Sov Gott!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *