Välkommen weekend!


End week = weekend.

Godmorgon darlings!

Ny helg och nya möjligheter till avkoppling & mysiga stunder med familj & vänner! 🙂 Visst är det härligt?! Min lilla prinsessa tyckte att vi skulle starta dagen runt kl.08 och det får man väl ändå kalla sovmorgon 😉 Ute skiner solen och lilla J sitter och stämplar med sina stämplar vid köksbordet. Gucci leker här på kontoret och själv ska jag ta och hoppa i duschen.  Dagen idag bjuder på balett för J och diverse fix för mig och ikväll ska vi se finalen i Dansfeber. Oh yes, du läste rätt, plötsligt tittar jag på det 😉


Ser ni vem det är? Jag hade inte sett den här kampanjen tidigare så jag kände knappt igen Madonna.

Önskar dig den bästa dagen och hoppas att solen skiner hos dig också! Och om du är ute efter en fin klänning så har det kommit en snygging hos Bik Bok för bara 399 i grönt + vitt med stenar under bysten. Ett tips

Nu tycker jag att vi startar dagen med den HÄR sköna låten! 🙂

P.S jag försökte blogga från sängen med min iPhone på morgon men lyckades inte helt (lär mig snart!) och nu vet jag inte hur jag kopplar ifrån internet funktionen? Hur gör jag? så att den inte står på….

♥ KrAmAr & kÄrLeK ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Välkommen weekend!”

 1. Johanna says:

  Ja solen skiner och vi ska på en liten morgonpromenad strax. Men man får vara lite lat på lördagsmorgnar ;-). Det hör lite till..

 2. Emmelie says:

  Gudars! Såg inte alls att det var Madonna! xD Tänka sig 😛

 3. åh det var svårt att känna igen henne! Men snyggt var det!

 4. Carolina says:

  mitt senaste inlägg är riktigt feelgood 🙂

 5. gry says:

  trodde det var gwen stefany jeg

 6. Fantastiskt foto på Madonna, som du skrev inte lätt att känna igen henne. Hoppas att du har en riktigt skön helg i det underbara höstvädret!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *