Välling “to go”!

Allmänt

168397-1926
Johanna för några få minuter sedan… Och här syns hennes nya bok vi shoppade igår: "Lille Sara leker ute", hon älskar den.

En ny grej för mitt hjärta är att hon inte ligger och äter sin välling i soffan längre, i stället går hon runt, runt och äter vällingen medan hon går. Så – hon tar med andra ord en "välling to go"!  🙂

image1927
Här fångar jag hjärtat då hon går mellan bordet och soffan, fram och tillbaka.. 🙂

Nu ska jag piffa till mig!

P.S stavas "to go" så här? lite smått osäker…?

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Välling “to go”!”

 1. josefine says:

  haha elian gør likadant! smsa marianne, lite stress hær! puss

 2. Hanna says:

  Så söt! Önskar er en härlig fredag!
  (ja, det stavas “to go”!)

 3. Angel says:

  sötaste tjejen,att göra 2 saker samtidigt e inte alla förunnat hahaa.Ha en trevlig dag

 4. jill says:

  Hej Anna Stina,

  kom på mig själv att det var länge sedan jag kommenterade. Men läsaer troget varje dag. =)

  Ha en underbar helg!

 5. Charlotte says:

  Anna Stina, din blogg är helt fantastiak! Jag riktigt njuter av att läsa din inlägg (har precis kollat igenom från första början) Din dotter är otrolit fin och Du likaså. Jag uppfattar dig som en genuint vacker och god människa, med otroligt mycket värme! Dina köp (kläder och inreding) ger mig inspiration. Den dagen jag flyttar hemifrån kommer jag med all säkerhet ta efter dina tips. Vet du, det gör vi redan här hemma 🙂 Det är underbart att få “följa” ditt liv och få en skymmt av Johannas framgångar. Önskar dig och familjen en skön helg med mycket mys! Kram från Charlotte

 6. Charlotte says:

  Såg en del stavfel 😉 Har lite bråttom, men kände att jag måste kommentera efter alla mina besök.

 7. Emma says:

  Herregud vad hon är söt din prinsessa!! 🙂

 8. AnnaStina says:

  Josefine-
  Dom är så söta när dom går runt och dricker 🙂 Puss!
  Hanna-
  Å så bra att jag stavat rätt! 🙂 Önskar dig också en riktigt härlig weekend! 🙂 Kram!
  Angel-
  haha, vi tjejer är ju ganska bra på att det 🙂 Kram! 🙂
  Jill-
  Tack för din kommentar söta du! :)Jag blir jätte glad när jag hör att du tittar innom mig varje dag 🙂 och jag önskar dig en härlig weekend fylld av solsken! 🙂 Kram!
  Charlotte-
  Vilket fantastiskt trevligt inlägg du skrivit till mig! Tusen miljoner TACK! 🙂 Det värmde enormt att “höra” allt fint du skriver så nu blev jag hur glad som helst! 🙂 Jag blir så lycklig över att höra att jag kan inspirera! TACK snälla du och jag önskar dig en riktigt härlig weekend fylld av glädje och solsken! Kram! 🙂
  Emma-
  Tack snälla du! 🙂 Blir stolt mama när jag hör sånt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *