VANESSA PARADIS + H&M.

Jag fick precis ett pressmeddelande om att vackra Vanessa Paradis frontar H&Ms Conscious-kolleksjon i vår och eftersom jag älskat de tidigare Conscious kolleksjonerna så riktigt längtar jag efter denna!

Kolleksjonen består av plagg till dame, herre, barn + baby och alla plagg är produserade av bærekraftige materialer som organsik bomull, resirkulert polyester och Tence. Du kan shoppa den i butik + online från den 18 mars  och så här säger Vanessa själv om samarbetet “Jag er veldig glad for å fronte H&Ms Conscious-kolleksjon. Jag gjør mitt beste for å shoppe miljøvennlig, og vintage er en viktig del av garderoben min. Jeg elsker stilen og jeg liker tanken på gjenbruk av gamle klær.”

Den där gula klänningen ser fantastisk ut… !

Och du, samtidigt som kampanjen lanseras så startar H&M en insamling av gamla kläder & textiler i sina butiker men det kan jag berätta mer om senare för det är ju en stund till 18 mars.

Nu: på med smink + skor på och sen: off I go !  🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “VANESSA PARADIS + H&M.”

  1. Emma says:

    Åhh så spännande! Det ser vi fram emot :)Hoppas ni får en fin tisdag! Kram

  2. Kristine says:

    Hei:-) Spennende kolleksjon:)) Dreams puten fra RoomSeven, vet du om den er mulig å få tak i? Eller tilhører den en “gammel” kolleksjon? Ønsker deg en fin tirsdag!

  3. Mikaela says:

    Ojoj… de såg verkligen lovande ut tycker jag. Längtar till VÅREN nu. KRAMAR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *