Vår eftermiddag.

Allmänt

168397-1073
Här är jag på Johannas dagis för att hämta hem henne i eftermiddag. Mitt hjärta "inviger" sin nya topp idag 🙂

Jag är så glad över att mitt hjärta trivs så bra på dagis. Så fort hon ser sin "fröken" så ler hon med hela ansiktet och vinkar till henne 🙂  Och när jag kom för att hämta henne i em så satt hon och myste och lekte med de andra barnen.  Det värmer mitt mamma hjärta!

Nu har sessan precis ätit och vi har öppnat ett stort paket som vi hämtat på Posten idag från Johannas morbror Johan. Jag lägger ut bild på vad hon fick senare för nu ska vi leka lite och sen ska vi gå ut en tur så hjärtat får sin eftermiddags "nap".

Måste bl.a. fixa galgar (hengere) på turen så jag kan göra klart sessans klädskåp. Också är det ju måndag vilket betyder att Zara fått in nya varor + att det kommit nya blader på Narvesen. Måste gå och kolla…! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Vår eftermiddag.”

 1. Angel says:

  Ha en mysig dag tjejer

 2. AnnaStina says:

  Angel-
  Tack detsamma söta du! *kram* 🙂

 3. mia says:

  ni får ha en strålande eftermiddag och du kan væl tipsa mig om det var något snyggt på Zara
  kramis:)

 4. Thea says:

  SÅ søte dere er! Johanna har jo blitt stor prinsesse også:) Håper at dere koser dere masse og at alt er bra med dere alle 3!
  Klemmer fra Thea

 5. Madde says:

  Hejsan!!!
  Förstår ditt dilemma. Har själv en dotter på en månad (idag faktiskt) har hur mycket kläder som helst. Det e ju så kul att handla.
  Lycka till med försäljningen..
  MVH Madde o Ellie

 6. Ja, visst är det härligt när man märker att det fungerar mellan ens lilla hjärta och de övriga barnen och framför allt, att hon tycker om personalen. Vår lilla skrutta skolas just nu in sin tredje vecka och när hennes pappa kommer och hämtar henne så springer hon fram till fröken och ger henne en stor kram innan hon går hem för dagen!Även fast det känns konstigt att någon annan ska ta hand om henne nu så är det sååå skönt att veta att skulle hon vara ledsen så har sin fröken som hon gillar skarpt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *