Vår förmiddag.

Allmänt

168397-1473
I bakgrunden syns mamma & Hans nya TV som de hämtade häromkvällen. Härligt med så stor skärm!

Vår förmiddag har varit fylld av Johannas hosta & snuva och hon avslutade förmiddagen med ett ordentligt bajskalas. Så nu har jag bytt blöja & kläder (det var ett sånt där ordentligt kalas som spred sig.. .;-) ) på henne och här står hon klar för att hoppa upp i vagnen och sova.

5 minuter efter att jag tog bilden sov hon sött i vagnen ute på balkongen så nu får jag ÄNTLIGEN möjlighet att göra mig själv klar för dagen. Lyxigt värre!! 🙂

Eftersom vår förmiddag inte blev helt som vi tänkt oss (vi hade inte räknat med hostan & snuvan) så fick jag tyvärr avboka fotografen. Men det gör absolut ingenting. Vi får fixa fina bilder när vi kommer hem till Oslo istället.

Min mamma har lagt fram en massa gamla dagböcker, kalendrar etc från då jag var liten p.g.a. att hon håller på att städa i källaren så just nu ligger det en kalender från 1984 brevid mig som jag bara skrivit dagbok för januari i och som det står "Peter" på… 😉 Han var jag SÅ kär i då när jag var 13 år.  Jag ska bjuda på lite kul läsning från den dagboken senare, ska bara fixa mig själv först så att det är gjort om sessan plötsligt vaknar.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Vår förmiddag.”

 1. Ida says:

  Vad kul med fotograf! Jag och min lilla Nike tog bilder förra veckan och dom blev jätte fina! Ett minne för livet!

 2. Camilla says:

  Åhhh…gamla dagboksanteckningar!
  Eftermiddagen kommer alltså att bjuda på pinsama roligheter 🙂

 3. Veronica says:

  Hej!
  Vill ge dig ett stort tack! Jag har följt din blogg ett tag nu och jag blir alltid på sånt glatt humör när jag går in på din sida.
  Bor i Luleå med en 2-årig gosse, sambo och hus så livet kan vara en aning stressigt ibland. Därför gillar jag att stanna upp en stund varje dag för att gå in på din underbara blogg och få mig en liten tankeställare om att leva här och nu och att älska livet och dess innehåll!
  Tack än en gång…
  Kram från mig

 4. Förresten! Passa på att köpa vintervantar fr Reima (se min sida) nu när du är i Sverige! Finns på Babyland men kan även beställas via http://www.reimashop.se (som just nu har Gratis frakt!).

 5. Anonymous says:

  Var har du kopt din jattefina akpase till buggan? Mvh camilla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *