Vår första julgran i Phuket!

Allmänt

168397-2235
Vår julgran och några av julklapparna till Johanna…

När man är en juloholic som mig så kan man INTE fira jul utan en julgran 😉 Så – jag blev hur happy som helst så jag hittade fina plast julgranar på "Central Festival" (shopping mall) men – då jag kommer dit några dagar senare för att köpa med mig en så är de utsålda.

Min räddning blev att de väntade en ny leverans från Bangkok som skulle komma den 23:e så jag fick skriva upp mig på en bokningslista av den gran ni ser på bilden och på kvällen den 23:e hämtade vi den och då vi kom hem pyntade jag den med de julgranskulor vi shoppat + den ljusslinga (med små blommor) jag tagit med mig hemmifrån 🙂 Och den är jag glad att jag tog med för här nere blinkar nästan alla ljus man shoppar eller så är lamporna i många olika färger (röd, gul, blå…).

Jag tycker att det är såå mysigt att klä granen.. det en av de saker som jag gillar bäst med julen för granen förgyller verkligen hemmet! 🙂

Den rosa luvan på toppen satte jag dit på kul bara istället för en toppstjärna för Johanna tycker att den är så rolig eftersom texten med "Ho ho ho" blinkar 😉 I övrigt höll jag mig till vitt pynt och jag knöt fast kulorna med smala vita silkesband.

På bilden har jag lagt dit de paket jag shoppat den dagen och ni ser ju vart de kommer ifrån 😉

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Vår första julgran i Phuket!”

  1. Lulu says:

    Så fint et pyntet tre, og de søte små hello kitty pakkene!

  2. haha vad söt!! riktig thellokittistyle 😉

  3. hanna says:

    Bor ni i Thailand och nyss flyttat dit? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *