Vår i luften !


Igår shoppade jag vackra körsbärsgrenar som ska pyntas med påskägg.

Idag bjuder Oslo på världens vackraste vårväder och jag blir helt lycklig av alla solstrålar ! 🙂

När jag lämnar Johanna på dagis så gick jag en lång walk ner till city för att fixa ett par ärenden och nu är jag bara hemma en kortis innan jag ska iväg ut och luncha.


När blommorna slår ut (efter 2-3 dagar inne i värmen) så blir de vackert vita med en rosa "touch".

   
Så här vackra blir grenarna när blommorna slagit ut!  

Du finner dessa fina grenar på butiken Passiflora och butiken är hovleverantör . Trevliga tjejen som äger butiken gjorde Mette-Marits brudbukett och själv har jag shoppat blomster samtidigt som Mette-Marit fler än en gång 🙂  Jag bodde nämligen i samma gata som blomsterbutiken innan jag mötte JIG och då shoppade jag alltid mina blommor här.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Vår i luften !”

 1. Becka says:

  Åh..härligt med vårsol!! Blir allt lite avis, för här är det grått och trist. Vill ju har vår här (södra s¨kåne) med!

  Ha en härlig onsdag!

 2. Det är så vackert med körsbärsgrenar, det hade vi alltid hemma när jag var liten. Tog från trädet vi hade utanför :-). Men nu har jag inget körsbärsträd tyvärr. Och björk som man i vanliga fall tar in tål jag inte… Det kanske funkar med äppelkvistar?! Vad tror du?

 3. Catrin says:

  riktigt fint! Undrar just om sånna går att köpa lätt här i sverige ocks¨å?

 4. Johanna says:

  Wow! 125 spänn… visserligen norska… men ändå. Här hemma kostar en sådan bunt 25 kr på torget.

 5. Anna says:

  Ja, jag reagerade oxå på priset…puh Vad dyrt!!

 6. Johanna says:

  Åå jag älskar körsbärsträd, det är den finaste växten jag vet 🙂

 7. Johanna says:

  Johanna: "Visserligen norska" skrev du men då tänker du åt fel håll. 125 norska är kanske runt 170 svenska. Men de kan väl knappast kosta 25 kr i Sverige??? Körsbärsträden blommar bara en kort period om året så de borde vara rätt dyra tycker jag.

 8. emelie says:

  härligt med vår

 9. Anonymous says:

  Ja, vet någon vart man kan få tag på de i Sverige? Otroligt vackra"

 10. Johanna says:

  Johanna; Jo, jag tänkte åt fel håll där. Det är 10 år sedan jag flyttade från Norge vet du!

  Men oavsett, jag var på torget igår och körsbärsriset här kostar 25 svenska kr. Japp, så är det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *