VÅR I LUFTEN!

Allmänt

Mina kära fantastiska bloggvänner! 

Åh som jag har SAKNAT er !!! varje dag. Jag känner verkligen att något saknas i mitt liv när jag inte bloggar och har kontakt med er för ni har blivit som vänner för mig och den dialog som vi har med varandra här är bara helt fantastisk!!!

Så – det känns som en extra HAPPY day idag när jag sitter här och postar inlägg igen vid fönstret där solen strålar in. Och trots att det fortfarande är minusgrader på morgonen och en hel del snö så är det VÅR i luften och det känns bara helt magiskt och ger en extra härlig energi! Lite därför jag fick lust att blogga igen… för nu när påsken närmar sig, och vi har varit iväg på resa, så har jag så mycket jag vill dela med just DIG !

Jag kom tillbaka till Oslo från Luleå igår kväll så idag har jag måndag i luften, ni vet känslan då man kommit hem och det känns som att en ny vecka startar. Men onsdag it is, lille lördag! , så den här veckan kommer att gå i raket fart! Och det tycker jag och Johanna att tiden oavsett redan gör här i Oslo. En vecka här är lite som några i Luleå…  Och nu måste jag verkligen sätta mig ner en dag och bjuda er på ett inlägg där jag förklarar lite mer om vad som egentligen har hänt sedan i augusti 2022 för det har hänt så otroligt mycket. Bara förra veckan då jag var i Luleå: det hände SÅ mycket i Johannas liv att det är helt galet ! Så fantastiskt mycket kul på en och samma gång och jag får vara så otroligt super stolt att jag spricker.

Sen närmar sig påsken och jag är sååå peppad !!! Jag reste alltså från Luleå med så extremt mycket påsk i bagaget igår, vi snackar påskharar, påsk dekor, påskris, påskliljor (oh yes!), påskmust, påskgodis, påskservetter, påsk-outfits ! ja men du hör ju… Lägg dessutom till att vi gick all in med påsk i Los Angeles där vi var på Vinterferien och du förstår hur klar jag är för PÅSK 2023! ha, ha.  Och då jag var i Luleå så gjorde jag även full påsk hemma hos mamma & H så nu har de vackra påskris i box!

Åh var jag ska jag börja?  Kanske med Los Angeles resan? Eller så samlar jag mig och skriver lite om vad som hänt i livet… Vi ser! Oavsett så är jag igång och bloggar och det gör mig bara sååå super super GLAD !!! 🙂

Jag testade lite olika påskdukningar häromdagen… och den här tycker jag känns fräsch!  Ska visa mer i ett eget inlägg. 

 

Hoppas att du har det bra och att du också får njuta sol idag?!

Önskar dig en magisk dag vidare!!!

Var rädd om dig och njut din onsdag!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

61
Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “VÅR I LUFTEN!”

 1. Rebecka says:

  Så fint att läsa och se bloggen igång. Yeey! Ha en fin vecka!

 2. K says:

  Ok hörs om fem mån 🙂

 3. Kul se dig här igen.
  Kramar från härliga Thailand.

 4. Nilla says:

  Jaaaa! Som jag saknat dina inlägg, kikar in flera gånger varje dag så gissa om jag blev glad nu när du postat ett nytt 🙂

  Och jag tänkte faktiskt på dig igår när jag var och handlade och det var uppdukat med så mycket fint inför påsken. Du är så förknippad med påsk och alla tips, så ge oss nu alla dina tips 😉

  Ser fram emot att du är igång igen!!

  Ha en härlig dag och stor kram!

 5. Tina in NL says:

  Oh du är tillbaka!!! Vad glad jag blir

 6. elisabeth says:

  Åhh så roligt att du är tillbaka! Älskar att läsa din blogg som är så positiv och inspirerande!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *