VÅR KVÄLL…

19243274_144531282775046_5695648330958583190_o

Alltså har du sett så fin regnbåge som kryddade himlen då min snälla bror körde hem oss i kväll? Helt fantastiskt vacker och ser du att det t.o.m. är 2 (!) stycken! Jag älskar regnbågar och tänker att det betyder lycka bara att se en…. !

Det blev en riktigt trevlig kväll hemma hos morfar och Inger som avslutades med bästa desserten: färska jordgubbar + vaniljglass. M.u.m.s.!  Sen, då vi kom hem, så drog jag igång värsta städprosjektet på övervåningen och det är jag mitt i fortfarande.  Men jag tog precis en liten paus för att googla inspirerande sovrums bilder (ska göra om lite på vårt sovrum) och vips! så blev det ett till blogginlägg då jag ändå var igång för just nu har jag ett härligt bloggflow. Jag har lust att blogga h.e.l.a. tiden! vilken är bra för er läsare för då blir det många uppdateringar! 🙂

19400204_144518126109695_6452493912994397806_o

Kvällens outfit hemma på gården hos pappa: linne/singlett Lindex, kimono Zara, jeans Gina Tricot, skor Steve Madden (shoppade i L.A.) och nya fina väskan från Oslo. Johanna har på sig en ny super fin jumpsuit från Polarn O. Pyret (med flamingos på) och en favoritjacka från Lindex.

Imorgon startar min darling på Dance Camp vilket innebär att det blir massor med dans för henne måndag-torsdag. Det är första gången som hon är med så hon gleder sig stort!  Jag önskar nästan att jag också fick vara med för att dansa är ju bara såååå kul, som tex till den HÄR låten. Love it!  Nej, bäst att jag fortsätter här nu så att jag inte blir uppe heeela natten… men det är lätt att bli uppe länge eftersom solen fortfarande skiner, den får mig att tappa bort tiden…  Det är verkligen helt speciellt här uppe i norr, dessa underbart vackra ljusa kvällar och nätter…  magiskt

G.o.d.n.a.t.t.k.r.a.m.a.r.!

Kategori: Allmänt, Dagens outfit., sommaren 2017 | 2 Comments

2 responses to “VÅR KVÄLL…”

 1. Linda says:

  Älskar när du bloggar mycket, så välkomnar alla inlägg.
  jag har blivit ansvarig för sweet treats för barnen och picnic korg till midsommarafton, eftersom jag inte är någon fena på att laga mat. Har du några tips hur jag gör det Gizmolina-way, för vill gärna göra det. Sweet tretas för kidsen är för barn mellan 2-8 år.

  Tips innan midsommar då 🙂 mottages mer än gärna!

  Stor kram och nu rockar vi midsommarvecka!!

 2. D says:

  Så gøy når du blogger masse! 🙂

  Den kimonoen kjøpte jeg for et par uker siden, og tenkte at “jaja, denne var veldig Gizmo” Hahaha! Også har du lik! Veldig morsomt! Blir så glad av å ha den på!

  Ha en fin mandag, i Oslo er det SOOOOL og sommer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *