Vår LYCKO dag!

Allmänt

168397-1211
Här står en totalt nyvaken liten Johanna i sin "pyjamas" (hon vill inte ha pyjamasar med ben..) och väntar på att jag ska "göra morgon" med henne.

Idag vaknar jag till världens bästa ljud! Nämligen ljudet till att de MONTERAR NER BYGGSTÄLLNINGARNA på innergården! Så nu är det total LYCKA här! Det är nästan så att jag måste öppna en flaska champagne och fira! 😉

Trots att det var värsta oljudet (de hammrar, släpper ner stora saker i backen, ropar till varandra etc etc…) så lyckades ändå jag och hjärtat att somna om för vi tyckte att oljudet var "ljuv musik" 🙂  För efter 5 månder bakom nät / plats / byggställningarn så ska vi nu få in solljuset igen och vi kommer att kunna SE ut! Hur lovely som helst!

Nu är vi helt nyvakna så vi sov rekord länge idag. Skönt! Ska nu ta tag i den fantastiska dagen här!

Hoppas att du känner dig klar för en ny vecka och att din dag startat lika bra som våran! Jag och Johanna önskar dig en underbar dag! 🙂

P.S nu gör de reklam för kvällens IDOL på TV, jag längtar redan till jag får se hur det går för mina favvosar!

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Vår LYCKO dag!”

  1. josefine says:

    SÅ bra vænnen! Nu smsade du mig precis då jag tænkte på dig! Vi MÅSTE ses! Puss o Kram , jag længtar också till idol. Vi måste smsa om hur det går underveis =)

  2. Angel says:

    Så söt,ha en underbar dag tjejer

  3. miss says:

    Grattis till utsikten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *