Vår mysiga eftermiddag.

Allmänt


Jag med sleeping beauty i vagnen på Café M runt kl.14.30 idag. Den rosa lilla väskan som hänger på vagnen är inte min, den är Johannas 😉

Efter en runda i några butiker så passade jag & JIG på att ta en öl när hjärtat sov sin nap. Vi hamnade på Café M och där var det helt hysteriskt mycket folk men vi hittade en perfekt krok där vi kunde sitta och planera Thailand resan som närmar sig.

 
Precis när vi druckit upp så vaknade Johanna = perfekt tajming. Här sitter en helt nyvaken & småtrött Johanna i mitt knä och myser.

   
Mc.Donalds i eftermiddag. Johanna tar sig tid och äter lääänge så vi blev där en stund 😉

Efter Café M gick vi till Johannas favorit ställe: Mc.Donalds ! 🙂 Ett happy meal med chicken-nuggets, pommes att doppa i ketchup och vatten till det är det bästa hon vet.  Också ballongen så klart och leksaken som följer med i boxen. Själv mumsade jag också i mig några chicken-nuggets. Gott !

Nu pågår kvällsmys här hemma och Johanna springer runt i pyjamasen. Det blir "Stjärnor på is" och Sex and the city filmen i kväll. Och – som pricken över i så ska vi lyxa med champagne för det blev aldrig att vi öppnade den igår så idag är den extra kall & god 🙂

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Vår mysiga eftermiddag.”

 1. Natthakan says:

  Ha en bra kväll! 🙂

 2. Härlig dag ni har haft 🙂

  Ha en bra kväll.

  Kram!

 3. jenny says:

  hallå!

  jätte fin blogg 🙂

  kolla gärna in min blogg, ny!

  kramar J.

 4. Nickan says:

  Såå vacker du är:D Alltid så FAB! Jag blir så sugen på att se ett foto av JIG nu, hade varit jätte roligt:) hoppas du har en härlig lördag, KRAM

 5. Madelene(Landvetter) says:

  Hej på er underbara familj.

  Vad myssig lördag ni har. Njut av skumpan jag längtar tills du skriver om Thailand.Blir det så att ni firar jul där? Vi firat min systers 18års dag i kväll på dagen passade vi henes lilla valp och varit ute och gott i det underbara höst väder som varit i dag.Men nu verkar det som det blåser upp till storm så man får se vad vädret blir i morgon.Njut nu av eran skumpa.Och jag längtar till du skriver om Thiland.Ha nu en jätte härlig Lördag kväll.Många bamse kramar till dig och din underbara familj.

  Madelene

 6. Bettan says:

  Ni ser ut att haft en mysig dag:)

  //Bettan

 7. Anna says:

  Vad mysigt det ser ut 🙂

 8. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TACK för era trevliga kommentarer ! 🙂

  Nickan-

  JIG är inte en del av bloggen så jag brukar egentligen aldrig skriva om honon.. Du hittar en eller två bilder på honom tidigare i bloggen om du söker 😉 Önskar dig en mysig söndag ! Kram! 🙂

  Madelene ( Landvetter )-

  Vad mysigt det låter med kalas ! 🙂 Här blev det ingen champagne i kväll, istället blev det ett glas vitt så nu ligger den kvar i kylskåpet och väntar.. 🙂 Ja, vi kommer att fira jul i Thailand i år. Ska skriva och berätta mer om resan då vi bokat. Önskar dig en super mysig söndag! Kram ! 🙂

  Happy söndag ! Kram! 🙂

 9. Miss Goldie says:

  Hejsan!

  Jag hittade den här bloggen av en slump och eftersom jag har en dotter på 1,5 år och eftersom jag ÄLSKAR rosa så satt jag en stund och läste 🙂 Härlig blogg med vackra bilder! Hur gammal är din dotter? Min Agnes är född i mars 2007.

  Ha det bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *