Vår mysiga eftermiddag..

Allmänt

168397-1204
Min lilla prinsessa var SÅ busig och försökte få tag i tårtan heeela tiden 😉

Det var som sagt hur mysigt som helst att besöka min vän Kjersti idag 🙂 Hon bjöd på den mysigaste lunchen och till dessert: min favorit tårta! (se ovan!). Det är massor med hallon på toppen och choklad runt om och ja, den är bara den absolut godaste!!

Och inte nog med det – jag fick dessutom super fina rosa presenter! Tusen miljoner TACK kära vännen för en underbara timmar hemma hos dig i ert nya fina hem. Lägenheten är "perfekt" och du strålande som alltid! TACK för att du är den du är! 🙂

Nu pågår nattning av en trött liten Johanna här.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Vår mysiga eftermiddag..”

 1. turbotrollet says:

  Gud vilken fin öppen spis! Och en alltid lika söt liten prinsessa. 😉
  (För att inte TALA om att tårtan ser god ut!) 😀

 2. AnnaStina says:

  Tack snälla. Ja, visst är den fin den öppna spisen! 🙂 Tårtan är bara den godaste så jag ska mumsa i mig mer nu efter att jag ätit lite mat. Fick nämligen med mig hela tårtan hem.. farligt! ;)Kram! 🙂

 3. Kjersti says:

  Det var SUPER kos å ha besøk av dere 🙂
  GOD MANDAG, ny uke nye muligheter-we like 🙂
  klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *