Vår nya ställe: sandlådan på dagis.

Allmänt

168397-1577
Här är vi på vårt nya ställe i eftermiddag: i sandlådan på dagis.  Här leker vi och Johanna har fullt upp med att följa med på allt som händer runtomkring.  Hon tycker att det är jätte spännande! 🙂

Nu kom nyss JIG hem och jag ska ta och förbereda min lilla darlings bad + nattning. När hon är i drömlandet så är min plan att ta en tur till IKEA för att göra jobbärenden, sen är jag ju SÅ nyfiken på att se deras "julskyltning" också. Om jag inte får till min tur i kväll så blir det imorgon på dagen.. för i kväll så måste jag ju hinna dricka champagne också, det är viktigt! 😉

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Vår nya ställe: sandlådan på dagis.”

  1. Micaela says:

    Hejsan! Tänkte tipsa dig om http://barn.feber.se där ligger olika tips för föräldrar. Såg att det låg en länk till en sida där man kan beställa söt “grattis på fars dag” tavla.tavlorna går att fås i vilken färg du vill. Längre ner på sidan hittar du en länk till en sida där du kan göra en personlig poster för ditt barn. Jag tyckte att båda grejerna var jättefina, och eftersom jag inte har barn själv så tänkte jag att du har bättre nytta av de här tipsen!:) Hoppas ni får en jättefin kväll i Oslo och att Champagnen är god! Kramar

  2. Haloj Vännen! Ja, det lär många timmar i sandlådan from nu…vänta bara tills hon springer runt på gården =) Vilken söt Reima-overall Johanna har fått, köpte ni den från Luleå? Jag ska göra en hemlis imorgon…ska på anställningsintervju; har sökt jobb som chef på ett ställe. Håll tummarna! Och på lördag blir det Mathilde, Bruuns Bazaar och lite små saker från NK/Åhlens/HM trend m.m. =) Ha en underbar helg! PS. Jag var ju också tvungen att köpa årets första julmust igår, helt underbart GOTT !!!! Och så har jag hunnit med att shoppa en hel del julklappar *s*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *