Vår nya utsikt!

Allmänt

168397-1212
Johannas gardiner kommer från "Himla", Hello Kitty telefonen har jag shoppat för länge sen på en tillfällig Hello Kitty butik som var i Bogstadveien, lampan är från "Donaldson" och den rosa hästen hittade jag på en butik vid norsk/svenska gränsen en bra stund före hjärtat föddes och den blev jag helt kär i…

Jag kände att jag måste ta en bild och visa er vår LYCKA! 🙂  Nu är som sagt plasten för fönstren och det blå nätet som hängde utanför byggställningarna borta och nu monteras ställningarna ner så snart är ena sidan av huset äntligen klar!

Framsidan däremot ska bli klar till 1:a oktober säger dom.. så jag håller tummarna!

Å, vilken härlig dag det här är! 🙂

P.S i mitt lyckorus så glömde jag att skriva att mitt hjärta vaknade vid kl.3 i natt igen och hostade hur mycket som helst så hon får vara hemma från dagis idag också. Vill att hon ska bli i "topp form" före hon går dit igen. Så vi myser hemma.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Vår nya utsikt!”

 1. Hej vännen! Här är en till som är hemma från dagis idag. Vi tror att det är fler tänder som spökar för hon har en feber som kommer och går. Näsan rinner och hon lite rosslig hosta kvar. Hon var så här förra gången oxå då hon fick en hel bunt med tänder. Så vi myser lite extra mycket idag!*kra*

 2. God morgon! Undrar om du kan efterlysa efter tjejen som troligtvis här inne skrev en kommentar till dig och så hade hon köpt en superfin-kassadisk mm. till sina barn i födelsedagspresent.

 3. Sara-Maria says:

  Hej!
  Fick tips av min kusin Jonas Norén om din blogg. Han trodde jag skulle gilla att läsa den… och han hade så rätt! 🙂
  Din blogg är ju alldeles underbar!
  Hälsningar från Norrland..

 4. trine says:

  Hei Darling, vet ikke om telefonen din virker,
  fikk du mitt mess? Sees idag?

 5. Tobias says:

  Ser mysigt ut 🙂

 6. Angel says:

  Hur fint som helst.

 7. Sofia S says:

  Du har ett helt underbart hem Anna-Stina! Ge Johanna en krya-på-dig-kram från mig är du gullig.. 😉
  Jag sitter och kikar efter en snygg pappelina-matta, har öppen planlösning i tv-rum/kök och ska ha vid köksdelen dels för att dölja ett mindre vackert klinkersgolv där och just för att jag verkligen gillar de plastmattorna! Vilken är din favorit? Har du fler än en?
  Ha en bra måndag! (det som återstår)
  Stor kram/Sofia

 8. AnnaStina says:

  Madeleine Gbg-
  Söta du! Det var tråkigt att höra 🙁 Hoppas, hoppas att lilla sessan mår bättre nu? Man får ju bara såå ont i sitt mamma hjärta när de små är sjuka för man känner sig så hjälplös.. Mitt hjärta är bättre nu men hostan envisas med att vara kvar. Önskar dig en jätte mysig kväll! Kram! 🙂
  Mamma till två små pojkar-
  Jag kan gå igenom alla arkiverade inlägg jag fått och se om jag hittar just det?! Eller har du kanske redan fått tag i henne? Let me know! 🙂 Kram! 🙂
  Sara-Maria-
  Å, vad kul att Jonas tipsat dig om min blogg och ännu mer kul att du tycker om den! TACK! 🙂 det gör mig jätte glad! 🙂 Hoppas vi ses här snart igen då! Kram! 🙂
  Tobias-
  Tack så mycket! 🙂
  Angel-
  Thanx sweetie! 🙂
  Sofia S-
  Tack snälla du! 🙂 Kramen är idag levererad till mitt lilla hjärta och vet du, hon mår faktiskt mycket bättre nu! 🙂 BRA idé att köpa en Pappelina matta för de är verkligen super super FINA! Jag har 2 olika hemma. Den med stjärnor har jag i hallen och sen har jag den som heter “Siri” i metallicvit-vanilj på köket. Nu vet ju inte jag vilka färger du har i ditt hem? Men eftersom den med stjärnor kräver att den smälter in i övriga interiören så är nog “Siri” mer lätt placerad? Men båda är hur FINA som helst som sagt! 🙂 Berätta gärna vilken du gick för!? för jag är nyfiken! 😉 kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *