Vår regniga dag.

Allmänt

168397-496
Här ligger mitt hjärta och leker med dagens shopping i hallen. Blev riktigt effektfullt med spegeln! 🙂 när jag ser bilden är jag glad över att jag inte har tvillingar 😉

Det blev precis den sköna dag som jag önskade mig idag. HÄRLIGT! 🙂 Ibland är det bara så skönt att det regnar. Jag brydde mig inte ens om att ha paraply, tog bara på mig keps och kappa och mina Converse och iväg gick vi….!

Först fixade jag mina naglar (hjärtat var som vanligt en ÄNGEL heeeela tiden) och sen trodde jag ju att jag skulle äta på Mc.D men jag kan stolt berätta att det gjorde jag inte! 🙂 Istället upptäckte jag att "United Bakeries" hade premiär öppning idag så jag hamnade där och åt en jätte dålig tonfisksmörgås, jo ni läste rätt – den var inte ett dugg god 🙁 men det var chokladkakan som var till lagad i en muffins form… mums! 😉 Drack i alla fall färskpressad apelsin juice så lite nyttigt var det ju! 😉 Men jag skulle hållit mig till "plan A" – Mc.D-  för då hade jag i alla fall blivit mätt och maten hade varit god….

Sessan sov så jag fick ett "ryck" och gick värsta lång promenaden trots vädret. Hämtade upp 100 "just married" ballonger, gick till Panduro Hobby och köpte färg till golf tröjor jag ska göra och selga (mamma spelar massa golf, hon har alltid på sig mina tröjor, alla vill köpa.. ) och sen på vägen tillbaka (Panduro är LÄNGST ner på Karl Johan..) så shoppade jag ett par underbara ljusrosa gummistövlar från Hunter! 🙂  Perfekta när man går runt med barnvagn regniga dagar! 🙂

Nu är jag så extremt jätte trött och nästan lite yr för jag vaknade nyss i soffan där jag somnat med nya norska "mamma" i famnen….zzzz….. Ville bara blogga nu då jag ÄNTLIGEN fick chansen. Min JIG har nämligen haft pc´n heeela kvällen.

Fick föresten köpt resan till Luleå idag också (det var på tiden!), vi reser torsdag. Också var jag förbi "Ving" men det ser ganska hopplöst ut med Mallorca tur, hur fullbokat som helst var det.

Nu måste jag sova. Jag svarar på alla era underbara inlägg imorgon!  God natt kram!!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Vår regniga dag.”

 1. grombaben says:

  For et kult bilde:) Det regner i dag også, så vet du det:P Så fint det blir med ballonger i bryllup. Vi fikset ballonger for MYE penger til 20årsdagen til en venninne for noen år siden. Så morsomt, fint og dekorativt. Nei, nå får jeg drikke litt kaffe og jobbe på! Ha en fin dag:)

 2. Lina says:

  Hej Anna-Stina,
  Funderar starkt på att dra till oslo på semestern och skulle behöva lite tips på boende av en tjej med stenkoll på läget!! Har du något att rekomendera?
  /Lina

 3. Linda says:

  gummistövlarna! jättefina! hur mycket kostade de i grannlandet om man får fråga?

 4. AnnaStina says:

  Grombaben-
  Ja, visst är det et kult bilde! 🙂 Tack för väder rapporten 😉 det är verkligen helt tragiskt att inte se ut.. Och ja, ballonger pyntar upp och ger glädje!! det är såå kul att pynta med ballonger till fester och bursdagar. Önskar dig en underbar dag på jobb!
  Lina-
  Självklart ska du resa till Oslo och självklart ska jag ge dig massa bra tips!!!! 🙂 Jag ÄLSKAR att få sätta ihop “rese tips” så jag svarar dig senare då jag har mer tid för nu måste jag äta frukost här. Jag ska ge dig tips om boende, shopping, restauranger, barer, party !! 🙂
  Kram! 🙂
  Linda-
  Jag älskar mina nya gummistövlar! 🙂 De är från ett märke som heter “Hunter” och de kostar 1000kr. Har aldrig tidigare varit med om ett så jämt pris! allt brukar ju kosta 998 eller 999 men de kostade prick! 1000nok. Tycker absolut att du ska shoppa dig ett par! 🙂 Det blir mycket roligare med regiga dagar då! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *