Vår sista dag i Stockholm = MYS!!

Allmänt

168397-669
Jag VET – samma bild en gång till. Varför ? Jo, för nu ska jag berätta om vår lunch.!

Igår var det vår sista dag i Stockholm och då bestämde jag mig för att vi skulle ha en riktig MYS dag jag och mitt hjärta och det var precis vad vi hade! 🙂

Vi startade dagen med en skön promenad från Fridhemsplan för jag ville så gärna gå i "mina gamla kvarter" i Vasastan där jag inte varit på väldigt länge. Det är på sånna här turer man hittar smultronställen! Den här gången en jätte mysig barnbutik som heter "Små Grodorna" (www.smagrodorna.se) som ligger på St.Eriksgatan.

Sessan sov sött då vi kom dit så jag kunde mys shoppa i lugn och ro. Shoppade söta små presenter till hennes 1-års dag (de får ni se när den dagen kommer ;-)) som packades in i vackert rosa papper 🙂

Senare åt vi en underbart MYSIG lunch på "Grodan" på Grev Turegatan jag och mitt hjärta. Som ni ser på bilden så satt Johanna i en barnstol och åt pommes och smörgåsrån och drack vatten och vinkade och "pratade" med de som satt vid sidan av oss. Själv njöt jag en super GOD fisk&skaldjurs gryta och en dagens. Vi hade bara DEN mysigaste stunden hon och jag, det var helt speciellt. Vi bara satt där och njöt båda två! 🙂

När de 2 tjejer som satt vid sidan om oss gick sa den ena: "ni ser ut som två kompisar som sitter och mys äter lunch".!  Den kommentaren gjorde mig SÅ glad för det var precis så jag satt och kände! 🙂 Vi bara satt där och njöt och tittade på folk och hade det BRA! 🙂 Det var ett stund jag kommer minnas LÄNGE, en sån där lycklig stund som man ska låsa in i sitt hjärta….! 🙂

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *