Våra kära blogg läsare!

Allmänt

168397-631

Idag har vi varit ute och gjort såååå mycket KUL! 🙂
Också fick min älskade prinsessa den här UNDERBARA boken "Hur man blir en Prinsessa" av min underbaraste vän Veronica med familj.  så nu sitter vi och läser den för fullt så vi kan inte blogga förrän vi läst färdigt… 🙂

Nejdå- men nu är det middag här hemma hos min moster & morbror. Och min mamma & hennes Hans har precis kommit hit också på sin bil/golf-semester.

Måste gå, de ropar. Bloggar MASSOR från vår dag senare ikväll.!  Till dess – njut kvällen, ta ett glas med något gott att dricka och mys! 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Våra kära blogg läsare!”

 1. Jessica says:

  Gulle dej 🙂
  Vad söta Mor & Dotter är när ni sitter och läser.
  Den boken tittade jag på i förrgår och tänkte beställa den 🙂
  Önskar dig & sessan en underbar lördag kväll !
  Krameli kram 🙂

 2. Caroline says:

  Haha, en dator för dig kanske? 🙂
  http://www.aftonbladet.se/vss/pryl/story/0,2789,1128557,00.html
  Trevlig helg!

 3. Jessica says:

  Hej igen 🙂
  Måste bara fråga dig som också är Hello Kitty fan om du vet om det finns Hello Kitty pärmar att få tag på ? Jag skriver dagbok på datorn och ska snart skriva ut en del och vill så gärna ha en söt pärm att sätta in dom i.
  Kramis 🙂

 4. Angel says:

  Va söta ni är tjejer

 5. AnnaStina says:

  Jessica-
  Tack söta du 🙂 Den boken är bara underbar så den ska du absolut beställa! 🙂 Kramisar! 🙂
  Caroline-
  Tack för tipset! Jag har sett den och jag vill ha den NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! 😉
  Jessica-
  Jag har tyvärr inte sett någon Hello Kitty pärm 🙁 Men jag lovar att lägga ut bild om jag hittar någon!! för i så fall kommer jag att shoppa en till mig själv 🙂 Fram till dess så har Ordning & Reda fina pärmar! Bl.a. en vit med en rosa “tjej” på framsidan. Den har jag själv till Johannas papper 🙂 Också har jag en Felicity pärm som jag älskar 🙂 Pussiluss! 🙂
  Angel-
  Tack snälla du! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *