Våran härliga tisdag!

Allmänt

168397-1882
Här presenterar Johanna sitt favorit "piano" för Elian som blir så imponerad över det att jag minsann tror att mamma Josefine måste löpa & köpa 😉

Så där ja, nu har jag fått min sköna stund i vår sköna soffa också har jag mumsat i mig lite "Bocca" och sett på "Grey´s". Alltså serien är ju bra men inte sååå bra… Men jag tror kanske att det är min "sjukhus skräck" som gör att jag inte helt trivs i miljön..?  Miljöerna i "Sex and the city" passar mig betydligt bättre faktiskt! 😉

Nu ska ni få se hur trevlig och mysigt vi har haft idag med våra härliga vänner! 🙂

image1883
Josefine är den som får min lilla darling att äta massa ny spännande mat som bidrar till härliga bajskalas senare på kvällarna 😉  Jag vet faktiskt inte vad det beror på? Men när Josefine matar så äter Johanna ALLT, det gör hon inte alltid då jag matar kan jag lova.. Dagens nya rätt: "Lasagne"!

Jag och Johanna är lyckligt lottade som har vänner som Josefine & Elian!  🙂

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Våran härliga tisdag!”

  1. Annsingen says:

    Det är mycket värt att ha vänner med barn i samma ålder.
    DÅ jag fick
    mitt första barn (Victoria) fick min bästa vän barn 9 dagar tidigare än mej. SÅ mycket kul vi hade på vår ammmaledighet …det finns inte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *