VILKEN STUDSMATTA ÄR BÄST?

18922744_10154509779030796_1289830088689799016_o

Ni är flera som har efterfrågat vardagsduknings tips. Alltså hur jag dukar till mig och Johanna en helt vanlig dag. Och nu är detta i och för sig dukningen till J och hennes kompis på dagens playdate, men – de här tygunderläggen använder vi dagligen, antingen dessa rosa eller så har jag helt lika i vitt. Och till vardags så äter vi alltid här inne i matsalen med tända ljus på bordet. 

Efter en dag som startade med lååång sovmorgon (jag väckte hjärtat kl.10.30!) så  har det pågått playdate här hemma helt fram till sent i eftermiddag och sen åkte vi ut för att fixa lite ärenden.  Men alltså vilken e.n.o.r.m. skillnad det är på uppladdningen inför 6:e juni jämför med 17:e maj. Alltså här kan man gå runt i 15 butiker utan att ens noter att det är Sveriges Nationaldag i morgon!?!  I.n.g.e.n. skyltar om det, inga svenska flaggor + björkris pynt, inga stand där man säljer svenska-flaggan-knytband och andra festliga svenska flaggen detaljer.  Så ja, lite märkligt kändes det allt och det kändes som att jag var den enda som laddade inför Nationaldagen med glass, flaggband, blommor & bubbel. Ha, ha.

Och nu regnar det ute och jag håller på att provduka inför morgondagen också har jag en fråga till er bloggvänner:

Sedan vi flyttade in i huset så har vi looooovat Johanna en studsmatta men – jag har inte fixat att välja ut vilken vi ska ha för det är ju en djungel av olika varianter, storlekar, kvaliteter etc etc etc. Så – snälla kära bloggvänner, jag behöver verkligen er h.j.ä.l.p.!!!  Vilken studsmatta ska jag köpa? vilken har du? vilken är bäst?  (önskar helst en som jag kan köpa online – redan i kväll).  Hit me! 🙂

18839416_10154509815250796_1869258452517119361_o

Jag har alltid färska blommor + ljus på matbordet för jag tycker att det skapar så härlig stämning. 

18953276_10154509791865796_7114895185512729037_o

Och jag dukar i princip alltid med dessa flaskor + sugrör till Johanna. Har alltid hemma sugrör i många olika färger som jag varierar och sedan en stund tillbaka så kör jag dessa servetter som våra vardagsservetter så de dukar jag med till frukost / lunch / middag nu under sommaren. Jag blir glad bara jag tittar på dem! älskar flamingos! (köpte de billigt hos Skapa, ta 3 betala för 2 och jag tror de kostar runt 25kr /pakke). Sen är det kul att pimpa hamburgaren eller smörgåsen med dessa sticks med hjärtan på, eller varianter på dessa. Som en fin detalj. 

Nu ska jag sticka ner till tvättstugan och sen fortsätta med min 6:e juni dukning…. Det blev inte så stora planer som jag hade tänkt mig i morgon men förhoppningsvis så kommer vänner över på bubbel & glass på eftermiddagen och sen har jag bjudit hem familj på middag.

Njut din kväll! 🙂

Och du – glöm inte att tipsa mig om studsmatta !

Uppdatering: Tusen miljoner T.A.C.K. för studsmattetips!!! Ni är de bästa! En fråga ang. Tramplinspecialistens studsmattor: är det modellen Super Orbit eller Fly som ni har ???

Kategori: Allmänt, Casa Gizmolina, Duknings tips | 15 Comments

15 responses to “VILKEN STUDSMATTA ÄR BÄST?”

 1. Mari says:

  For noen herlige servietter! Håper jeg finner liknende u Norge, for de ble jeg virkelig glad av å se på! Når det gjelder trampoline så er jump king absolutt best. De har best spenst, kvalitet og holdbarhet. Finnes online, så kjør på!

 2. Sanna says:

  Tipsar om att det finns rosa studsmattor

 3. Titti says:

  Vi har den “vanliga” från toysrus. Vi plockar ner allt på hösten och sätter upp den på våren. Använts mycket flitigt av 2 barn i 8 år och är som ny.

 4. Jenny says:

  Vi har köpt vår studsmatta på trampolinspecialisten, Lite dyrare men så mycket bättre än den vi hade tidigare (köpt på Barnens hus). När barnen börjar bli lite äldre och tyngre så är det värt att investera i en lite dyrare. Vår son “älskar” den nya mattan då det är så mycket enklare/roligare att slå volter på den.

  • Marlene says:

   Håller med Jenny. Vi har också en från trampolinspecialisterna. Går inte att jämnföra med dom från leksaksaffärerna. Helt annan studs och säkerhet. Du och Johanna kommer bli supernöjda Kram på er

  • Charlotte says:

   Helt enig!
   Vår har hållt jättebra i många år och barnen säger att deras är mkt mer “studsig” än kompisarnas 🙂

   Vi har vår i stugan och jag har en idé om att göra ett hål/grop i marken och gräva ner den så den är i markhöjd, då kan man springa och hoppa och så behövs inget nät…men det får bli ett projekt för sommaren 🙂

 5. Hanna says:

  https://www.jumpking.se/produkt-kategori/studsmattor/

  Vi är supernöjda med vår från Jumpking!!

 6. Julie says:

  Hvor er de fine tøyunderlagene fra? 🙂 Kjekk blogg du har!

 7. Jenny says:

  Vi har super orbit!

 8. helene says:

  Jumpking är helt klart bäst!
  Nätet sitter fast innanför mattan som skyddar fjädrarna så man kan inte fastna utan hoppar helt säkert som i en “bur”. Bra service och snabb leverans!

 9. Kristin says:

  Vi har kjøpt vår brukt, men jeg tror det er en Jumpking. Den er overlegen alle jeg har vært borte i, for etter ti år er den fremdeles full av sprett.

  Kjøp rund, ikke oval. Kjøp stor – alt annet er kjedelig. Nettet ryker stadig, så pass på å få et solid nett.

 10. Anna-Lena says:

  Vi har en billig studsmatta från Rusta. Rekommenderas EJ! Till lilltjejen på 2 år funkar den utmärkt. Men tonåringen gillar den inte. För dålig studs säger hon. Håller med i några av kommentarerna ovan. Spendera lite extra på studsmattan, det lönar sig i längden!

 11. Charlotte (Studentmamman) says:

  Vi har Super Orbit men den andra är säkert bra den med 🙂

 12. Camilla says:

  Jumpking! Vår er over 15 år gammel (jeg hadde den selv som ungdom), men er like fin!

 13. Miz says:

  Flamingoservetterna 3 för 30 kr tror jag det var, på rusta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *