Varför bloggar jag?


Jag & Johanna på Kata Noi beach i kväll runt kl. 18 precis då solen börjar gå ner… Det var ingen trängsel idag heller 😉 och så sent på dagen var det extremt LÅGT vatten så stranden var super bred plötsligt!

Phuket kl. 22.25, onsdag kväll.

Vi har precis kommit innanför dörren efter en UNDERBAR heldag på Kata Noi Beach 🙂

Eftersom vi trivs så fantastiskt BRA på Katathani Resort så checkade vi in där idag igen och har SUPER myst hela dagen lång och vi avslutade dagen med att äta middag i en av resortens 4 restauranger.

Vet ni…. idag har jag haft stunder då jag har frågat mig själv varför jag bloggar? varför jag lägger ut och bjuder på mitt privatliv så mycket? varför jag inte skaffar en "lösen" så att bara min familj och mina nära vänner kan läsa? också har jag tänkt på all tid jag hade haft till "annat" om jag inte bloggat… !  och hur mycket tid jag lägger ner på min blogg utan att tjäna en enda krona…medan det finns unga girls som bloggar och tjänar typ 50.000 i månaden….och andra som får "spons" på i princip allt de visar…

Men – så kom jag hem och såg alla era TREVLIGA kommentarer till mitt "exakt en vecka kvar" inlägg också blev jag HAPPY och kände hur glad min blogg gör mig tack vare er läsare så jag kör självklat på med mitt bloggande! 🙂


Det var helt underbart att ha hela beachen för oss själva.

Jag ska bara ta en dusch nu så jag återkommer strax.

Hoppas att din dag har varit underbar?! Och här kommer dagens som jag hittade i en "Kamille":

"Det finnes bare en vei til lykke, og det er å slutte å bekymre seg over forhold som det ikke står i vår makt å endre."

Vissa saker får vi bara acceptera och ibland får vi bara "gilla läget" helt enkelt.

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 28 Comments

28 responses to “Varför bloggar jag?”

 1. Ems says:

  Du får INTE sluta blogga! Jag är 16 år och din blogg är det bästa jag vet, skulle du sluta blogga så skulle jag inte veta vad jag skulle ta mig till!

  🙂

 2. Irene says:

  Du gör ju oss glada också, snart är det dags för min långa 6 månaders break i Thailand.

 3. Starmama says:

  Ja, precis samma sak tänker jag också på, ofta, varför bloggar jag, och sen inser jag att bloggandet faktiskt har blivit mer eller mindre en hobby. Dock tycker jag att det finns alldeles för lite 30 + tjejer som bloggar, de flesta är ju runt 17-20. Hade varit kul att läsa om fler som är i alla fall närmare 30 eller 30 +. Själv är jag 30 år och 4 månader 😀

 4. caroline says:

  jeg er såå glad for at du blogger 🙂

  selv om jeg ikke kjenner deg og du ikke kjenner meg,så er vi like glad i klær,interiør,sol og det lille ekstra som gjør livet "lyxigt" som dere sier på svensk 😉

  nå er det snart sommer her i oslo,så det er bare å glede seg til du kommer hjem!

  og så gleder jeg meg skikkelig til din lille "phuket-guide" er ferdig 😉

 5. Micaela says:

  Att du bloggar makes me happy! Du gör mig glad Varje dag! Tack! Njut av sista tiden nu. Kram

 6. Sara says:

  Din blogg gör mej glad, jag drömmer mej bort en stund när jag läser dina inlägg och drömmer om att åka till Thailand. Vi har pratat om att gifta oss när vi åker dit, förmodligen nästa år. Har du tips på något bra ställe att bo på som inte kostar skjortan? 🙂

 7. Jag är jätteglad för att du bloggar! Din blogg är så positiv och fin. Jag blir inspirerad av att läsa det du skriver.

 8. Linda says:

  Hej!

  Jag är 24, gravid med mitt första barn och jag älskar din blogg. Jag läser den varje dag men är lite dålig på att kommentera. Jag blir så inspirerad av dina fina interiör bilder och ditt glada humör. Och jag längtar ju inte mindre efter "skruttis" i magen när jag ser Johanna som är så underbart söt.

  Tack för att du bloggar!

 9. Alexandra says:

  Jag är så glad över att du bloggar! Du lyckas på samma sätt som i din butik att få oss läsare att trivas. Underbara tips, vackra bilder och att du bjuder på dig själv gör din blogg till en favorit. Massor av varma kramar

 10. Tina says:

  Jag alskar din blogg, den gor mig sa underbart glad. Varje dag!!!!Du ar verkligen en insperations kalla. Tack for att du bloggar o forgyller mina dagar

 11. laila says:

  jag alskar din blogg! jag laser manga bloggar, men din ar den absolut basta!

  blir pa sa bra humor o inspireras till sa mycket av dig.

  tack for att du bloggar!

 12. Mimmi says:

  Jag håller med de andra om att du delar med dig av det positiva! Jag tycker att du ska tänka på att tjäna på din blogg om det är möjligt. Du om någon borde få göra det eftersom du ger så mycket till andra!

 13. Mia says:

  Vad roligt att du verkligen uppskattar dina läsare, för vi uppskattar ju dig och din blogg. Den utsänder verkligen positiv energi! Njut nu av sista tiden…

 14. camilla y says:

  Hej vännen! Vad kul att ni kommer hem om en vecka. Jag förstår precis att du inte riktigt längtar hem, jag kände precis likadant då vi var i Thailand. Det är verkligen underbart med en paus i livet och dig väl unnat. Mys och fånga stunden. Många kramar Camilla Y

 15. Mille says:

  Jeg og alle som leser din blogg er utrolig glade for at du blogger! Du lyser opp vår hverdag, du inspirerer oss, og du sprer glede!

  Takk for at du blogger, og at du er den du er 🙂

 16. Elin says:

  Jag är 21 år och hemma med min dotter på snart 10 månader och jag läser din blogg varje dag. Du ger mig så mycket inspiration och glädje varje dag och jag hoppas verkligen att du fortsätter att blogga. Kram

 17. T says:

  Vad rädd jag blev nu:O Jag ÄLSKAR din blogg så jag vet inte vad jag tar mig till om jag inte får min dagliga dos av glädje från dig och din dotter:) Du är BÄST, världens finaste/underbaraste/vackraste/trevligaste/roligaste/mysiga/fina människa med ett hjärta av guld:):)

 18. elin says:

  Jeg husker ikke hvordan jeg havnet på din blogg første gang, men den ble umiddelbart lagret under favoritter. Kjempegøy å lese hvordan dere har det i Thailand, og jeg kommer til å følge deg når du kommer hjem til Norge. Hvis du fortsetter å blogge, og det håper jeg. Klem 🙂

 19. Louise says:

  Har läst din blogg ett tag och blir otroligt inspirerad. När man får följa ditt och Johannas äventyr blir jag jätte sugen på att skaffa barn:)

  Hoppas inte du slutar blogga. Kram

 20. Charlotte says:

  Sluta inte blogga, snälla snälla snälla!!! Om du bara visste hur ditt liv lyser upp våra liv på andra sidan skärmen och hur mycket du inspirerar! Om du slutade blogga skulle jag bli tokig, tror jag! Att skaffa barn, bo utomlands i ett varmt land och att vara så företagssam som du är mina mål i livet (några av dem) – du är en förebild!

 21. Ellinor says:

  Nej du får inte ens tänka tanken på att sluta blogga. Jag älsKAR att läsa din blogg, nej jag är nog tom lite beroende av den. Du är en förebild och så inspierande!TACK för en underbar blogg!

 22. Yurika says:

  Jag kan bara hålla i tidigare kommentarer,snälla sluta inte blogga. Din blogg är en del av min vardag.En viktigt del.

 23. Lissan says:

  Instämmer med alla här ovan. Din blogg är för mig den bästa! Jag läser den dagligen. Alltid så mycket fint och du å din dotter (jag har oxå en dotter), och allt detta fina vita ljuset över allt! I LOVE IT!

 24. Ibland tänker jag också så men då jag också har en liten så är det ju lite en dokumentation av allt han gör samt att det är min dagbok. Jag brukar göra böcker av min blogg med jämna mellanrum och då blir det ju som dagböcker fast med bilder i samt att sonen kan kika i dem när han blir stor och se vad jag skrivit om ex hans första år (han fyller 1 år på söndag och det ska göras bok efter det så hela 1

  :a året är i en bok).

  Jag hoppas du fortsätter blogga då jag så gärna vill läsa om er, speciellt nu också när du har ny business på gång.

  Ha det gott

 25. Hallå kära du…

  Jag hoppas verkligen att du fortsätter med ditt bloggande då jag har förstått att du är en stor inspirationskälla för många.. Då jag har en liten precis som du och är nästan lika ung som du (skiljer ett år) så är det alltid lika spännande att se vad du har för dig…

  Kram på dig och Johanna och hoppas på många fler lässtunder med er…

  Kramisar från Nettisen

 26. Renée says:

  Jag tycker att du är värd rätt mycket pengar för den här bloggen. kan inte DU välja ut företag du skulle vilja ha med här och sedan ta kontakt med dem. Så blir det ju inte så att de tvingar dig till att säga en viss sak osv. DÅ är det ju du som visar oss vad du tycker om 😀 Lite reklam skadar inte, bara det inte tar över varenda inlägg. Lycka till med allt och hoppas vi får höra lite om dina business plans senare 😉

 27. Linda says:

  Jag läser din blogg i princip varje dag när jag har möjlighet! Det är absolut den bästa bloggen! Jag hoppas att du fortsätter att blogga! Du har inspirerat mig massor!! =) Kraam

 28. Carolina says:

  Jag går in här flera ggr varje dag emellanåt. Jag fullkomligt älskar Din blogg!!!!!:-)

  Du är en sån inspirationskälla. Så sluta aldrig att blogga för guds skull!! 😉

  Så tappa aldrig sugen för att blogga, för vi är ju många som följer Dig och Ditt liv!:-)

  många, många kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *