Världens bästa Heidi!


Idag hade Heidi fått byta namn till "Dita"  (peruken passar henne perfekt!)  och hon var absolutely fabulous i rollen !  En finare vän än Heidi är svårt att hitta och jag är så otroligt GLAD över att hon fick en fantastisk dag att minnas.  (festligheterna pågår fortfarande för Heidi m.fl.)

Det har varit SÅ kul att få vara med på Heidis möhippa / utdrikningslag (här är det verkligen helt olika ord på norska & svenska så detta blev dagens "språk-kurs" 😉  idag !  och jag ska visa fler bilder och berätta mer om dagen i nästa inlägg för nu har jag en liten kvällspigg prinsessa som vill göra allt annat än att sova så – jag ska återgå till nattningen nu.

Hoppas att du har haft en riktigt GLAD lördag! Vad har du gjort föresten ? Jag tror jag såg 6 till möhippor på stan så kanske det är fler än jag som "firat" en blivande brud idag?

Tjing så länge! ♥

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Världens bästa Heidi!”

  1. Weronica says:

    Peruk??? Det var ju grymt snyggt 🙂

  2. Weronica-
    Ja, visst är hon SNYGG i sin peruk ? 🙂 Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *