VÄRLDENS FINASTE CYKEL!

Allmänt

balance-bicycle-life-moving-quote-text-Favim.com-71472

Glad lördag mina kära bloggvänner! 

Åhhh så härligt med helg!  Plötsligt uppskattar i alla fall jag helgerna på ett helt annat sätt nu när skolan startat och vardagen är igång.  Det att slippa stiga upp före 07 är ja, inget annat än lyxigt skönt!

Och vet du vad jag gjorde i veckan? Jag shoppade cykel!  Ä.n.t.l.i.g.e.n. !!!  SOM jag längtat efter en cykel och speciellt efter den jag till slut köpte. Alltså det startade med att jag var runt i alla butiker som säljer cyklar här uppe i Luleå men jag hittade ingen som gav mig den där “den-vill-jag-ha” känslan förren jag till slut hittade det märke jag hela tiden sökt, nämligen Skeppshult.  Har sett annonser för deras cyklar i magasiner senaste åren och hela tiden tänkt att ensånvilljagha!  Och alltså då jag fick bli med killen på Cykelstället ner på deras lager och han visar mig en skymt av en ljusrosa godsak som stod där inpackad i kartong så var jag heeeelt såld. Oh my god! jag kände direkt att det stod gizmolina på den!  Men smakar det så kostar det så ja, för att göra en lång histora kort så slutade allt med att jag körde ut till XXL och köpte en annan cykel…. De plockade ihop de tillbehör som skulle monteras också kunde jag hämta ut cykeln dagen efter men alltså jag klarade i.n.t.e. att släppa den där Skeppshulten ur mitt system så dagen efter ringde jag XXL och sa att de kunde droppa att fixa i ordning min cykel för jag vill inte ha den. Så – jag drog ut och returnerade den (innan jag ens hämtat ut den) också körde jag raka vägen till Cykelstället och köpte min drömcykel istället.  Och vilken TUR att jag gjorde det för jag är så kär i mina cykel att jag går runt i ett cykel-lyckorus! 🙂

11062552_10153056891940796_2785817847860811714_n

Jag var sååååå glad då jag lämnade butiken med min nya roooosa cykel!  Lyckorus deluxe!  

11150770_10153056899490796_4318644662862201937_n

Detaljerna med bruna däck, skinnsadel och dekorerade fälgar (det är blomstermönster på dem) är helt i min smak…

11960064_10153056900230796_1796879303046688096_n

…och färgen… den mest perfekta rosafärg jag vet om!  Sen är det ju kul att det sitter en kunglig hovleverantör sticker på den också… it´s very royal! 

11960017_10153054487545796_6163554548499848164_n

Om jag hade fått designa en helt egen cykel så hade den sett ut exakt så här! Det står som sagt gizmolina på den! Och tusen miljoner T.A.C.K. älskade mamma för världens finaste födelsedagspresent (och TACK även till älskade JIG). Det här var den bästa present jag kunde få!  (nej, jag har inte fyllt år ännu men snart så…)

Nu är hjärtat hemma hos grannarna och leker och jag ska städa klart här innan vi kör mot IKEA. Oh yes, jag är klar för en ny tur men det är i.n.t.e. Johanna så ja, får se om jag lyckas lura med mig henne… får nog försöka muta med ett besök på Candy World… 😉  (gigantisk godisbutik med lekland vid sidan om IKEA).

Önskar dig en underbart härlig lördag!

Öppna fönstret, släpp in höstluften, slå på lite skön lounge musik och fånga dagen!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “VÄRLDENS FINASTE CYKEL!”

 1. Pia says:

  Klart du skulle köpa den du verkligen ville ha ! Mitt motto är antingen köpa det man önskar eller något budget som man kan slänga man blir aldrig nöjd när man kompromissar. Men jag är nyfiken på Gizmolinahjälmen !

  • gizmolina says:

   Håller med dig 100% Pia ! alltid bättre att investera i det man verkligen vill ha. 🙂 Men någon gizmolinahjälm kommer du nog inte att få se…

   Önskar dig en underbar weekend! Kram!

 2. Kristin says:

  Hei Gizmolina
  Jeg er trofast leser av din blogg, har aldri kommentert før, men er veldig opptatt av hvor viktig det er å bruke sykkelhjelm. Jeg ble alvorlig skadet på sykkel for noen år siden, men takket være sykkelhjelmen, fikk jeg ikke hodeskader. Derfor vil jeg gjerne komme med et lite tips.
  Jeg vet du er litt over gjennomsnittet opptatt av fashion og stil

 3. Kristin says:

  Ja, og der forsvant halve innlegget!!
  ….. Og vet du er opptatt av å være et godt forbilde for Johanna. Vil derfor tipse om en sykkelhjelm som kombinerer sikkerhet og stil

 4. Elisabet says:

  Ååå vad fin! Håller med om att tänk på hjälm, min man hade inte levt idag om han cyklat utan hjälm i våras. I Stockholm cyklar säkert 90% med hjälm, tyvärr är det mycket sämre i övriga landet. Ha en härlig tur till godisaffären!

 5. Pia says:

  Men du måste ha hjälm, vill du inte att Johanna skall ha hjälm. Min man tvärnitade för något år sedan flög över styret och hjälmen sprack. Och för mig känns hjälm lika naturligt som bilbälte

  Vi är rädd om dig, du förbrukade ju ett liv härom veckan när du somnade i bilen !

 6. Astrid says:

  Gratulere Sååååå fin sykkel Ha en fin lørdagskveld

 7. Ditte says:

  Klart att du skulle köpa den cykel du ville ha! Det är kvalitet och en rejäl cykel och med tanke på hur många år du kan ha det så är det ju helt överkomligt.
  Vad gäller cykelhjälm har jag inte heller varit helt för att använda den, men nu med barnbarn så kom den på. Kunde inte alls förklara varför jag inte behövde den om det nu var för säkerhetens skull. Här i STockholm har nästan alla hjälm , så jag kände mig lite udda utan.(I Sverige är cykelhjälm, enligt lag, obligatorisk till barnen fyller 15 år.
  Och kanske kan du designa din egen.
  Njut av hösten och av cykeln!

 8. Cam says:

  Ja att inte ha hjälp pga mode o så är blamd det löjligaste..man har väl växt ifrån att bry sig om sånt!? Är ju LIVSviktigt! Skulle ju inte kunna föregå el bidra till att ens barn håller kvar vid hjälmen om man inte ens själv gör det. Och varför..jo för att man blir ful..? Bra argument till ett barn..

 9. Cam says:

  Hjälm inte hjälp haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *