VARM dag idag!

Allmänt

168397-407
Här sitter sessan och äter gröt på vårt hotellrum i Phuket. 🙂

Oh my god så VARMT vi har haft i Oslo idag! Helt fantastiskt!!! 🙂 Jag ändrade min tid hos frisören då jag upptäckte vilket fint väder det var (jag kan se himlen bakom det blå nätet från sovrummet och från Johannas rum) så jag och sessan gick dit redan kl. 10 istället för kl. 13.  Det tog 2 tim att ta ut alla extensions och sessan sov 1 timme och var vaken 1 timme. Jag var helt svettig då jag var klar, både för att det var varmt och för att jag sista timmen hade sessan i knäet och hon drog i allt, rev ner alla tidningar, spillde ut juice etc men GLAD var hon heela tiden och det var ju huvudsaken! 😉

Sen hem till gröt och då kom vi nästan inte in i vårt hus för det stod en mann och tvättade fasaden med värsta maskinen och det bara forsade vatten över HELA entrén till huset. Och där stod jag i min nya vita klänning och sessan i vagnen och vattnet som forsade ner var allt annat än rent kan jag lova.. det var fyllt av gammal målarfärg från fasaden.. inte så jätte fräsht.. 🙁  Jag letade febrilt efter paraply i vagnen men hittade inget så jag fick vänta till han tog en paus.. Ska bli SKÖNT att resa bort igen snart, sånt här orkar jag inte med mitt i sommaren.

Efter gröt-stoppet gick vi till Frognerparken. Jag måste ha haft solsting idag för jag kom precis på att jag inte tagit ett enda foto, det har väl aldrig hänt? Ska bättra mig i morgon 😉

Sessan sov i vagnen och jag gick en tur runt, runt, runt och sen la jag mig ner och solade. Tänkte inte på att vagnen stod i solen så när sessan vaknade ca 1,5 tim senare så var hon såååååååå svettig stackars liten, hela vagnen var blöt och det rann från hennes hår.. Måste tänka på att ställa henne i skuggan nästan gång… fick riktigt dåligt samvete..

Åt räksmörgås på restaurangen i parken och sen gick vi en tur i Bogstadveien. JIG har rest bort på jobb så vi är ensamna hemma.

Hem till gröt igen kl. 17 och sen var sessan sååå trött men kunde inte somna så – vi gick ut IGEN.  Jag gick och shoppade ett par skor som jag fick totalt "må ha" feeling av när jag såg dem tidigare idag 😉 Kan lägga ut bild sen.

Sessan klarade inte att somna, det är nog helt enkelt för varmt idag så vi gick hem igen och sen tog vi ett ovanligt tidigt mys-bad och kl. 19 nattade jag sessan som nu sover sin skönhetssömn.

Hon har ALDRIG somnat så här tidigt förut så jag håller tummarna för att hon klarar att sova hela natten nu och inte vaknar om ett par timmar och är pigg…

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *