Varmaste dagen?


Idag har jag haft sällskap av 2 fjärilar /sommerfugl. Den lilla kommer från Arena Cph (sålde den i min butik för flera år sedan) och den stora finns hos Accessorize. Min svala klänning kommer från Rabens Saloner och finns hos Kiman.

Oj, oj, nu går det undan i jobb-svängarna kan jag lova men idag har jag tyvärr inte kunnat köra på så hårt som jag tänkt för en förfärlig huvudvärk har förföljt mig hela dagen, tror att den beror på den tryckande VÄRME som Oslo bjuder på idag så bästa medicin är nog att dricka litervis med vatten 🙂

Dagen har bjudit på förberedelser inför photo-shoot imorgon och jag har bl.a. besökt några PR-byårer och bläddrat igenom stativ med höstkläder… ååå vad det kommer mycket FINT till oss !

 
Mitt busfrö ville INTE ta ur nappen/smokken bara för att jag sa att hon skulle göra det 😉 Vi hade precis kommit hem från dagis och under armen har Johanna ett paket som vi hämtade ut på vägen (ni ska få se det fina innehållet senare). Klänningen är shoppad i Thailand och halsbandet med korset gjorde vi i Frognerparken igår på 4´th of july firandet.

Jag & Johanna har precis ätit mysig middag och nu dansar gullet till MoraTräsk men det är strax dags för bad och nattning och jag håller tummarna för att värmen gör min darling tröttis så att hon somnar tidigt ikväll för jag behöver kvällen till diverse fix.

NJUT sommarvärmen och kom ihåg att TÄVLA ! 🙂 

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Varmaste dagen?”

 1. Vilken superfin klänning!!
  Det är samma här hemma, som tur var somnade lillkillen tidigt så jag hinner jobba undan lite 🙂

 2. Anonymous says:

  Hva var det i pakken til Johanna? Nysgjerrig jeg!

 3. video izle says:

  Ohh very much thanks admin

 4. sohbet says:

  Ohh very much thanks admin

 5. There are plenty of ways of improving your home but one of the simplest is through home furniture. Having new furniture can make all the difference to your home.

 6. I love this nice site! Read that helpful infos regarding Egypt real estate and Property in egypt Bye bye!

 7. videoizle says:

  Great! Thanks for post

 8. Hi, look at those sites regarding wrexham web design and web design wrexham, See You

 9. my site says:

  Appreciate another fantastic post. I’ve got a powerpoint presentation next few days, and I am on the look out for such information and facts.

 10. cheap says:

  Well, there are certain techniques like “rewarding , buy meridia, [url=”http://meridia.groupsite.com”]buy meridia[/url], http://meridia.groupsite.com buy meridia, =(((,

 11. vtvkspcsf says:

  YMHg3Y bmcpvoptjiph, [url=http://ibzjkuvvxufe.com/]ibzjkuvvxufe[/url], [link=http://onlisulojjzh.com/]onlisulojjzh[/link], http://bycquuvxewrb.com/

 12. like these posts most of all, practical information that all bloggers can use, carisoprodol no prescription, pjjseo,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *