VÅRSÅNG LIVE PÅ TV.

Allmänt

På skolgården runt kl. 08.30.

Godmorgon sweeties!

Jag hoppas att ni har det bra där ute alla fina bloggvänner för ni är tystare än någonsin? Har det kanske blivit så att det är enklare att trycka på en “gilla” knapp på instagram än att skriva en kommentar på bloggen? för jag ser ju att ni tittar in till mig…..  Oavsett så ska ni veta att det är era kommentarer som peppar mig i mitt bloggande så jag hoppas att ni inte slutar med dem ! 🙂

Hos oss startade dagen med att lilla J sjöng in våren tillsammans med sina klasskompisar i regnet på skolgården och en kul surprise var att NRK 1 var där och filmade live !  så kanske du såg J på TV på morgon?  Det var ju osis med regnet för nu är det blå himmel och solen strålar in på mig.

Johanna klass var blåsveis och de sjöng så fint. 

Nu ska jag fota super duper snygga smycken så girls: nu kööör vi toooorsdag!!! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “VÅRSÅNG LIVE PÅ TV.”

  1. Titti says:

    Jag har ju inte instagram….så det får bli en kommentar lite nu och då!
    Kram Titti

    • gizmolina says:

      Jag är så glad över dina kommentarer ska du veta !! 🙂 och bra att du påminner mig om att alla faktiskt inte har instagram….glömmer det ibland ! Men du vet väl att du kan följa mig på instagram här på bloggen ? ute i vänstermarginalen. Klicka på bilderna under “instagram”. Önskar dig en underbar dag ! Kram ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *