Vart badrum del 2.

Allmänt

168397-2465
Tvalpumpen och tandborstkopparna shoppade vi pa "Evason".

Har ser ni resten av vart badrum 🙂

Det var – for att utrycka det mildt – mindre fina lampor monterade i badrummet sa dessa tog jag bort a.s.a.p och fick istallet monterat upp de lampor som jag sjalv fatt en butik att gora till mig. Jag blev namligen sa inspirerad av de lampor de hade pa badrummen pa "Evason" sa jag gjorde likadana i bomull och jag ar jatte nojd med dem 🙂

Badrumsinredningen ni ser ar standard pa resorten men vi har sjalva fatt valja farg pa luckor och bankskiva. Dorren ni ser gar in till gastrummet.

Oj, nu snurrar Johanna pa ett stort stativ med ramar har inne.. ska bli spannade att se hur lange jag klarar att blogga med henne springandes runt 😉  Det ar min raddning att personalen har leker & busar med henne heeela tiden, annars skulle det inte ga 🙂

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *