Vårt hem för 1 år sedan!


Här ligger en sötis och myser på sin favorit plats på golvet. Som ni ser så har fotöljerna fått nya vita kläder jämfört med en bild ni fick se för en stund sen också har de rosa kuddarna hamnat i soffan. Soffan heter "Andrew" och den + bordet + puffarna + lampan + fotöljerna kommer från R.O.O.M.  Och just det ja – jag hade olivträd både ute och inne! 🙂 På väggen ser ni en av "Lisa tavlorna".

Phuket, fredag kl.12.15, +30 grader, regn & åska (just nu i alla fall…)

När jag skulle lasta ner bilden på hur Johanna såg ut för 1 år sedan så hittade jag flera bilder på vårt vardagsrum och kom på att ni säkert vill se dom 🙂

Bilderna är alltså exakt 1 år gamla och orsaken till ballongerna är att vi hade haft Johannas dop den 6:e maj med bjudning hemma hos oss.


Vårt vardagsrum är ganska stort så vi rymmer en "myskrok" också med öppenspis (syns inte i bilden…), som står snett bakom den högra fotöljen.. Sjeselongerna kommer från R.O.O.M:, kuddar med tyg från Ralph Lauren, Bokskåpen kommer från butiken jag hade men de har även funnits på R.O.O.M.  Alla hissgardiner kommer från Himla. Kristallkronan sålde jag i min butik. Golvlamporna kommer från Floss.


Mysiga "bläddra i blader" kroken 🙂  Och i fönstret ligger älskade Gucci och myser… Saknar honom! men vet att han har det fantastiskt hos Heidi & syster. 🙂


Här syns den andra Lisa tavlan bättre 🙂 Jag är såå glad i dessa tavlor och jag har shoppat dem i min hemstad Luleå då jag varit där på besök.

Det ska bli riktigt KUL att fixa till vardagrummet i New England stil då vi kommer hem, allt som ska till är ju lite kuddar från Lexington & Ralph Lauren och de har jag redan, inne i soffan på kontoret 😉 Också byter jag nog ut Lisa tavlorna och sätter dit mina "amerikanska tavlor" istället, i alla fall över sommaren 🙂 Tror jag… får se…!

Mitt tips är verkligen att – trots att det är opraktiskt med barn – satsa på VITA möbler för de gör det SÅ mycket enklare att förnya med färger på kuddar, plädar, gardiner, blommor och andra ting.

Vitt som basic och färger efter årstid = perfekt lösning! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Vårt hem för 1 år sedan!”

  1. Jag visade min sambo bilderna på dina sjäslonger och vi blev så inspirerade! Jag är jättesugen på att fixa en sån mysig "läshörna" hemma hos oss. 🙂

  2. jespher says:

    Godmorgon, Vad händer idag då?

  3. Jessica says:

    Du har det så fint i lägenheten i Norge! Längtar du inte tillbaka? 🙂

  4. Martina says:

    Verkligen ett jättefint hem ni har! Hemtrevligt, mysigt och vitt och fräscht!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *