VÅRTECKEN & VÅRSHOPPING.

Fleece från Polarn O. Pyret. J älskar att den har “inbyggda” vantar på muddarna. Jeans Lindex, skor Zimba och mössa H&M.

Vilken l.y.c.k.a. det var för J att ta en premiärtur på sin sparkcykel!  Det, om något, är ett vårtecken ! och då jag fick se att det inte fanns en enda snöflinga på hela skolgården så konstaterade jag att det är läge att titta efter nya joggeskor till hjärtat i morgon för nu känns det plötsligt helt fel med tjocka vinterskor

Och på tal om vårkläder så är hennes fleece från Polarn O. Pyret bara världens bästa.  J har haft lik style sedan hon var liten och den här shoppade vi precis innan vi åkte på semester.

Hjärtat är SÅ glad i sina flätor som hon fixade på Sunwing. Max 10 kör vi. Det räcker långt 😉

Klockan är ca 16 vilket betyder att den är 21 i Phuket och ja, jag är trött…zzz…känner mig lite som i en dimma… men bäst att hålla sig vaken så länge som det bara gå och lilla J får under inga som helst omständigheter somna förren typ ja, ca 19.30. Eller 19 funkar också. Men inte tidigare.

Fortsättning följer… 😉

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “VÅRTECKEN & VÅRSHOPPING.”

 1. Lena i Uppsala says:

  God söndag!

  Vilken härlig bild på din skrutta, hon har verkligen vuxit som bara den…och som sin mamma alltid glad och full av liv.

  Förstår att ni brottas med trötthet och tokig dygnsrytm – det är i alla fall tur att ljuset och våren är här och hjälper till.

  I ditt tidigare inlägg hade du riktigt solfräscha tossingar…Lovely!

  Önskar en fortsatt fin söndag och att ni får sova gott i natt så ni kommer in i rätt dygnsrytm…även om jag vet att du är en riktig nattuggla :).

  Tänk att det måste vara något speciellt med er svorska bloggerskor/instagrammare… De som jag följer helst är just svorska och ni gör det så bra! Härlig inspiration bjuder du A.L.L.T.I.D på och jag får alltid ett brett leende på läpparna efter att ha kikat in här – TACK!

  Kram,
  Lena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *