Vårterminen har startat !

Allmänt


Jag hittade Johanna ute i sandlådan då jag kom för att hämta henne i eftermiddag och det var riktigt kallt idag, brrr…

Det var så fantastiskt KUL att se Johannas glädje av att vara tillbaka på dagis idag.

När vi gjorde oss klara på morgon så sa hon "ha det Gucci. Hanna leka Molly, Juni !" = bye , bye katten nu ska jag till dagis och leka med mina kompisar 🙂  Och när vi kom fram till dagiset så ropade hon högt av glädje och sprang in så fort att jag inte ens fick någon puss & kram så jag fick ropa tillbaka henne. Då gav hon mig en blixtsnabb puss och sen försvann hon in  bland leksakerna innan jag hann blinka.  Underbart ! 🙂

Som ni märker så går mitt läggamigrekordtidigtprosjekt inte helt enligt plan. Just nu bajsar Johanna 😉 men så fort hon är klar så återgår vi till nattningen av oss båda .

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Vårterminen har startat !”

 1. Jenilita says:

  wow har du extensions:) vilket märke använder du? kan du inte skriva mer om det? glöm inte badmössan i thailand bara hehe ja badade med mina i poolen första dagen jag var där sen va dom förstörda, Och jag hittade ingen affär där nere som hade blonda extensions alla va mörka. Kram

 2. Frida says:

  Åh vad kul att hon trivs så bra! 🙂

 3. Ninni says:

  Fin blogg 😀

 4. MIA says:

  Så underbart när pluttarna trivs på dagid = )

 5. Madelene(Landvetter) says:

  Hej på dig du underbara.

  Nu tycker jag att du skall ta det lugnt.Har du inte senester snart? Du måste sova och ta hand om dig.Vill dig det BÄSTA. Ta det lungt nu och ta hand om dig.

  BAMSE KRAM Madelene

 6. Gud vilken fin bild !

 7. åhh va hon är söööt Johanna. Kan tänka mig hur sött de låter när hon ska säga hejdå till pissen =)

 8. Anna says:

  Haha! så gulligt, helrosa. Matchande! 😉

 9. Emma says:

  vilken fin bild på er:D

 10. Tina says:

  Du behöver ta hand om dig själv så jag hoppas att du har lyckas att somna med Johanna.

  Vad roligt att lilla gummn trivs så bra på dagis 🙂

 11. Ann says:

  Fin blogg. =) Kram/ Ann

 12. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Tack för era trevliga kommentarer ! 🙂

  Jenilita-

  Jag har haft extensions i många år och har varit i Thailand med håret flera gånger och det har gått hur bra som helst 🙂 Tror kanske det beror på vilken typ av extensions man har? Önskar dig en lovely dag. Kram ! 🙂

  Madelene ( Landvetter )-

  Tack snälla du ! 🙂 Ja, planen är att vi ska resa till Thailand till helgen men – det har dykt upp ett till KUL jobbuppdrag för mig så nu får vi se när vi kommer oss iväg.? Men snart så ! Hoppas att allt är bra med dig och din dotter ? Önskar dig en underbar dag ! Kram 🙂

  Tina-

  Ja igår hade jag behov för vila kände jag och jag somnade nog före Johanna till slut 😉 Skönt med så lång natt ! Kram ! 🙂

  Happy tisdag allihopa ! Kramar ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *