“Väskor – en passion” & min passion!

Allmänt


Sista dagen i Bangkok shoppade jag den här väskan och dagen efter fick jag boken, vilket sammanträffande ! 🙂

När vi kom hem från Thailand i torsdags så låg det ett paket från min mamma och väntade på oss och det är verkligen en LYX att få suprice i posten ! Jag blev super HAPPY! 🙂

Paketet innehöll bl.a. boken "Väskor – en passion" som min mamma tyckte passar mig och självklart gör den ju det för jag ÄLSKAR verkligen väskor. Väskor är "pricken över i" i en outfit och om man bara har på sig en vit t-shirt & jeans så är det väskan & skorna (i matchande kombination) som skapar "looken". För det är vad du håller i handen, eller hänger på skuldern, som skapar stilen. Ganska läckert egentligen, eller hur? 🙂

Själv har jag en passion för Gucci väskor… ingen billig passion , men en härlig ! och det här citatet ur boken stämmer väldigt bra "En väskas kvalitet minns vi långt efter att priset är glömt" / Gucci.  för visst är det ju så ! Jag brukar tänka så här…. : "jag kommer att ha den hela livet, Johanna kan ärva den!" hihi  😉

Jag är ju föresten så glad i Gucci att min katt t.o.m. HETER Gucci ! 🙂

Det kryllar av underbara citat i hela boken så här kommer ett till som föresten står på omslaget till boken:

"Lyx är en nödvändighet som tar vid där det nödvändiga slutar."
/Coco Chanel.


Paketet innehöll flera små paket och annat smått & gott  + en jätte söt klänning till Johanna som jag ska visa senare 🙂

När jag har fått ordning & reda i min garderob här hemma och alla mina väskor har hamnat på den planerade "väskhyllan" jag ska montera upp på väggen så ska ni få se min "väsksamling."!

TACK snälla mamma för paketet! Jag & Johanna blev SÅ glada !! 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to ““Väskor – en passion” & min passion!”

 1. Agneta says:

  Vilken läcker väska! På senare tid har jag själv börjat shoppa loss på väskor,vilket min sambo börjat irritera sig så smått på – han tycker det dräller väskor överallt.Jaja…det får han stå ut med, jag har redan sett ut en ny liten gräddfärgad skinnväska som jag skall ha i sommar.

  Ha en fortsatt trevlig söndag!

  Kram

 2. AnnaStina says:

  Agneta-

  Vad härligt att du också älskar väskor! 🙂 Och det där med att våra menn tycker att det dräller av väskor överallt det är nog bara avundsjuka för att de inte får njuta väskor på samma sätt som oss 😉 Låter super snyggt med en gräddfärgad ! Happy söndag. Kram ! 🙂

 3. Väskor är underbara! 🙂

 4. Ahnna says:

  Känner mig naken utan väska./ahnna

 5. Cille says:

  Louis Vuitton-väskan var jättefin!

 6. Camilla says:

  Fantastiskt vacker väska! Tror du den finns att köpa i Köpenhamn? Får man fråga vad den kostade?

  Tack för en bra blogg! Är avundsjuk på hela din garderob!!!

  Kram Camilla

 7. Nathalie says:

  Väskor är heliga! Man kan inte leva utan väskor. Väskor är lika helig för mig som gud är för religiösa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *