Vecko Revyns Blog Awards.


VeckoRevyns blog awards går av stapeln på Café Opera i Stockholm i kväll.

Som ni kanske minns så var jag i Stockholm på Vecko Revyns Blog Awards förra året och jag fick en FIN inbjudan även i år men tyvärr hade jag igen möjlighet att resa den här gången så: jag önskar alla er som ska på galan i kväll en FABULOUS kväll …

…and may the best blogs win… ! 


Lycka till i kväll Carolina!

Vilka tror du vinner priser ikväll ?

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Vecko Revyns Blog Awards.”

 1. Stina says:

  Jag fick också den fina inbjudan, men eftersom jag knappt kände igen de nominerade bloggarna, så jag kände inte riktigt att jag skulle passa in. Blev myskväll hemma med familjen istället. Inte lika glammigt, men minst lika trevligt! Ha en fin lördagskväll

 2. Hej Anna-Stina!

  Men är inte Vecko Revyn för tonåringar? Alltså för 13-15 åringar?

  KRAM modellmini

 3. Marre says:

  Jag hoppas på Magdalena Graaf och sen är Pernilla Wahlgren en stor favorit
  Kram Marre

 4. Marre says:

  Mina favoriter är Pernilla Wahlgren, Sanna Lundell och Magdalena Graaf
  ha en skön kväll / Marre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *