VENNSKAPSGRUPPE & DIY TIPS.

Allmänt

Dagens tänkvärda.

Godmorgon fina vänner!

Min dag igår förvann i vennskapgsruppefix.  Har ditt barn vennskapsgruppe i skolan? För er som inte vet vad det är så kommer en kort beskrivning: lärarna har delat in klassen i (vennskaps-) grupper också ska vi föräldrar bjuda hem de 6 som är i gruppen, så till slut har alla i gruppen varit hem till alla. Syftet är att förbygga mobbing eftersom risken för sånt minskar då man varit hem till varandra och lärt känna varandra bättre.  Så – igår var det alltså vår tur och förra gången, i 1:a klass, så bakade vi pepparkakor, den här gången gick jag för att de fick måla varsin vårtavla att ta med sig hem  som gave till mamma/pappa.

Och nu är det torsdag och det betyder att det är dags för 2:a semifinalen till Eurovision Song Contest och i kväll tävlar Norge. Exciting!!! 🙂 (men tyvärr gillar jag inte alls låten…den är en ballad den också hur många ballader kan vara med liksom….?).

Kreativiteten flödar! Att gör en vårtavla när du har vänner över blir dagens DIY tips

Jag älskar färgerna på Johannas tavla (och tycker att den är helt fantastiskt fin!) så denna ska hängas upp på hennes rum! “Ingredienserna” till detta köpte jag hos Søstrerne Grenes för jag har upptäckt att priserna hos dem är bra mycket billigare än hos Panduro Hobby.  Men! jag svängde förbi Panduro också för att köpa figurstanserna.  Min idé var att fylla en hel tavla med utstansade blomster i olika färger men J körde bara på vimplarna. 

Har ni haft fest, eller??? Det blev lite städning på mig igår kan jag avslöja 😉 

Nu ska jag packa alla varor till er som shoppat i min utförsäljning (tack för alla beställningar!) . Jag har föresten kvar ett par plagg:

Bluse Johnny Was i size Large, 499 nok  Såld! , jeans Replay size 26,  399 nok. Sålda!  Mejla mig om du vill shoppa: gizmolinas@hotmail.com

Också blir det mer utförsäljning idag så häng med…!

Önskar dig en inspirerande dag fylld av energi! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *