Versace for H&M.

Denna godsak är heavy men oj, så läcker!

Idag har jag varit och tittat närmare på Versace for H&M kolleksjonen (ni ska få se pics i ett eget inlägg)  och igår kväll var det stor lanseringsfest i New York som bl.a. Uma Thurman, Blake Lively, Jessica Alba m.fl. var på. Du kan se mingel + intervjuer HÄR   och the runway show kan du se  HÄR

 Super snyggt ! Jag älskar nitar…

Min dag har “försvunnit” (har bl.a. varit på inköp igen) så nu ska jag skynda ut och fixa några till ärenden innan det är middagstid. Vad tycker du om Versace kolleksjonen? Ska du ställa dig i kö den 17:e?

Tjingeling så länge!

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Versace for H&M.”

  1. snyggt!! men nu vill jag se ditt nya hem.. och säkert många fler 🙂

  2. gizmolina says:

    Sanne-
    Har inte hunnit fixa iordning så mycket här hemma ännu men självklart ska ni få se snart! Kram ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *