Vi älskar ballonger!


Ballonger makes us HAPPY! Och som Puh säger: "man kan inte vara nere med en ballong!" 🙂

Ser att ni är flera som frågat om Johannas FINA födelsedagsballonger?! Ballongerna kommer från butiken TheBallooncompany där de blåser upp ballongerna och fixar iordning "ballongbuketter". Ballongerna  är fyllda med helium och de anvander en speciell gelé som gör att de håller extra länge.


Johanna sprang runt , runt, runt med ballongerna på lördagmorgon och hade SÅ kul 🙂

Jag & Johanna ÄLSKAR ballonger så vi är goda kunder i ballongbutiken 😉  den ligger dessutom precis vid sidan om Johannas dagis så det går nästan inte en dag utan att Johanna pekar bort mot butiken och säger att hon vill ha en ballong 😉

 
Att skicka en ballong-bukett med bud till någon som fyller år eller precis har fått barn etc är ett kul alternativ till blom-bukett ! 

Efter några jobbtimmar på kontoret så sticker jag till fotostudio + down-town en sväng nu innan sötisen ska hämtas.

Tjing så länge !

Kategori: Allmänt | 24 Comments

24 responses to “Vi älskar ballonger!”

 1. Puh är verkligen klok, han! Klart man blir glad av ballonger och helst rosa skall de vara 🙂 Vilken rolig butik, undrar om det finns någon liknande i Stockholm? Det måste jag nog kolla upp!

  Kram och ha en skön eftermiddag!!

 2. Hej!
  Så fina! Man blir glad av ballonger – stor som liten 🙂

 3. Johanna says:

  ska en 3-åring verkligen använda blöja?

 4. Mia says:

  ska en 3-åring verkligen använda blöja?

 5. Anonymous says:

  Åh, det är ju så fint! Men inte har vi någon sådan butik i vår lilla stad!

 6. Weronica says:

  Är det den som ligger i Parkveien?

  HERREGUD vilket tjat hela tiden om blöjor !!! Är ju MÅNGA 3 åringar som ännu har blöjor. Alla är vi olika och slutar när vi känner oss redo.

 7. ballong i norr says:

  jaa-aa, ballonget är väl kul….mem måste allt vara rosa…??? det blir lite "enahanda" !!! Är man en GOD MOR för att man kan fixa allt i rosa och ett antal kalas !!!Det verkar LÄTTSAMT !! Det finns väl en vardag också,med allt MÖJLIGT JUKS,som ska fixas..det är väl inte bara rosa skimmer !!????

 8. Kristine says:

  De ballongene er de flotteste jeg har sett på lenge! Kan tenke meg så glad Johanna ble. Rosa flotte ballonger 😀 Rosa er jo den flotteste fargen til de søte små + lilla 😀 Takk for din inspirasjon 😀 og tips!

  PS! Min jente var 3-år i sommer, sluttet med bleie, men har bleie på natten. Av og til når hun skal bæsje/tisse spør hun om å få ha på seg bleie. Helt greit og barna er klare når de er klare,slutt med dette maset om J og bleier! Fy skam dere!

 9. Stina says:

  Suck, jag satt bara och hoppades att en sån dum fråga inte skulle dra igång diskussioner, för det nöjet tycker jag inte vi ska ge den personen.

 10. Åsa says:

  Jag måste kommentera idiot kommentaren 1&2… jag började koka…
  Mia,ska verkligen en vuxen människa kommentera att en annan vuxens barn har blöja och hon är 3,då har man inga stora problem i livet. Johanna är 3 inte 33.
  Ballong i norr,verkar som du oxå skulle behöva lite rosa skimmer i ditt liv,men det verkar ganska nattsvart… det är A-S och Johannas favorit färg,varför bryr du dig…jag hoppas att A-S har en rosa bil oxå.
  Nu har jag kokat klart… Jag blir lite rädd för mig själv att jag orkar kommentera andras idiot-kommentarer…kan man söka för detta!
  Sov Gott!

 11. Fru Bull says:

  Syntes det er trist at noen må komme med slike kommentarer og spørsmål. Syntes det er så flott at det finnes slike Anna Stina gir så mye av seg selv og familien for at andre skal få glede og inspirasjon.

  (Forresten helt vanlig at 3 åringer bruker bleie.)

 12. Carina says:

  Jøss er det virkelig uvanlig at en 3 åring bruker bleie?

  Jeg også elsker både ballongbuketter og rosa. Det har dog ingenting med min "god-mor-feeling" å gjøre. Jeg har 3 jenter så rosa er liksom en naturlig farge her hjemme hos oss:)

  Jeg skal dog IKKE vise det fine kjøkkenet til minstesnupp her for hun vil bli GRØNN av misunnelse og mase hull i hodet mitt:) Hun er forresten 3 år og har sluttet med bleie. Gjør det meg til en bra mor eller??

  Take care A-S

  Klem
  C

 13. good quality post thanks

 14. sohbet says:

  good quality post thanks

 15. This is a excellent post appreciate it for sharing this informative information.. I will visit your blog regularly for some latest blog post.

 16. film izle says:

  Ohh very much thanks admin

 17. How competitive are careers in interior design?

 18. good quality post thanks

 19. I love Your nice blog! Read new helpful news about Egypt property and Egypt property Bye bye!

 20. web site says:

  I’ve been getting excited about examining this method as well. Great read.

 21. maria andros says:

  Great work keep it coming

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *