Vi ankom dagis kl. 15.45 idag.

Allmänt

168397-1540
Johanna i sandlådan på dagis i eftermiddag.

Det här har varit en till sån där dag då tiden bara försvinner och allt inte riktigt blir som man hade tänkt sig. Men det är ju så det blir när man är hemma och har en liten prinsessa på 14 månader att ta hand om, oförutsedda saker händer, som att vi plötsligt somnade om till kl. 9.30 tex. 😉

Eftersom vi kör lite inskolning igen på dagis så har jag och personalen där kommit överens om att vi kommer innom en stund varje dag, antingen kommer vi på fm eller på em, det väljer vi från dag till dag efter vad som passar oss bäst. Idag passade helt klart em bäst. Men – min plan var att vi skulle vara där runt 14, men den planen sprack totalt då hjärtat somnade strax före 14 så – vi gjorde vår entré på dagis kl. 15.45 idag och då var hjärtat totalt nyvaken.  Hon vaknade 100 meter från dagis (jag tänkte att jag går dit så är vi på plats då hon vaknar…).

Väl där så lekte hon med de andra kidsen inne och sen klädde vi oss och gick ut i sandlådan. Hjärtat har varit lite skeptisk till sand och hink och spade men idag tog hon några spadtag så det går helt klart framåt. Men helst sitter hon och tittar på de andra barnen och vinkar till alla som går förbi.

En fördel med att vi kom dit så sent idag var att då fick jag träffat alla andra barns föräldrar för efter kl. 16 kom dom en efter en och hämtade upp de små sötisarna…  Vi blev där till näst sist, vi gick hem vid 16.40. Det  blev en kortis där idag men en stund är bättre än ingen stund!

Nu ligger hjärtat och dricker välling och jag tittar lite på norska versionen av "Bonde söker fru" som heter "Jakten på kjærligheten". Jag hinner inte se alla serier både på norska och på svenska så därför "slötittar" jag bara på den norska… oj, oj, nu sitter en av deltagarna och gråter… full action! 😉

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Vi ankom dagis kl. 15.45 idag.”

  1. KimJ says:

    Åhh gulli! Ha en skön kväll! Kram KimJ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *