Vi befinner oss i…

Allmänt


På väg in dörren hemma kl. 18.30. Idag har jag varit runt på plock & foto i tunika från Hunkydory, jeans Zara, støvletter BilliBi, väska Accessorize och solbriller Gucci. Jag kryddade min outift med ett sjerf från See by Chloé som min SÖTA Gizmoprinsessa Kjerstin var en ÄNGEL och shoppade till mig då hon hittade det på -70% salg. Hon visste att jag haft det på önskelistan hela sommaren så det var otroligt omtänksamt av henne att tänka på mig då hon såg det. TUSEN miljoner TACK vännen !

OSLO. Business går före pleasure så vi är hemma och jag ska de närmaste dagarna jobba med ett nytt stort uppdrag som plötsligt ramlade över mig idag och som jag verkligen ser fram emot ! 🙂  Det känns så klart tråkigt att vi inte får träffa vänner & familj som planerat… Men de finns kvar och jag vet att de förstår mitt val 🙂

Här hemma pågår LEK nu och strax ska Askungen läsas. Önskar dig en riktigt mysig kväll så “ses” vi igen lite senare då darlingen somnat.

Uppdatering kl. 20.35: plötsligt gick Johanna och la sig och somnade bums ! så allt jag behövde göra var att bre om henne täcket och släcka lampan. Vilken LYX !!! 🙂

Kategori: Allmänt | 31 Comments

31 responses to “Vi befinner oss i…”

 1. Anna says:

  Vad har du för storlek på dina rosa Hunter? Då kanske jag kan köpa dom av dig 😉 Nu när du har svarta nya! Jag har ju iiiinga – fniss
  Ha en fin kväll!

 2. Anna-
  Ha, ha 🙂 Känns som att jag måste ha kvar mina rosa godingar till regniga sommardagar men tack för erbjudandet ! 🙂 Kram ! P.S jag har size 37.

 3. Liselott says:

  Kan inte låta bli att le. 😉

  Jag tror inte att du hade tänkt åka (man kunde nästan läsa det mellan raderna innan) utan du ville bara få det att låta som att du ville åka ( kanske för att döva ditt eget dåliga samvete lite???) men sen är det ändå "gott" att kunna skylla på att man har såååå mycket att göra. 😉

  Och sen tycker jag inte att jobb går före familj…. alla gånger. 😉

  Ha det fint!

  Liselott!

 4. Wenche says:

  Hei:)

  Unnskyld hvis jeg maser, men må spørre en gang til: hvor har du kjøpt din juicy-dress, og hvor mye koster den???

  Og en ting til: blir det så at du starter opp nettbutikken som du har sagt, og i tilfelle NÅR???

  Klem:)

 5. Sara says:

  Åhhh, kan du VÆRE SÅ SNILL og svare meg på HVOR hun fikk tak i det skjerfet???? 1000 1 000 000 takk for SVAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Liselott:

  Så onödigt att ens skriva en sådan kommentar när du inte vet hur A-S planerar o tänker över huvudtaget, om hon haft tankar på att resa men nu bestämmt sig för att vara hemma är väl ändå hennes ensak även om hon delar med sig av det på bloggen…
  Har aldrig förstått varför man läser någons blogg om man nu ska störa sig på den och skriva trista komentarer. Tror inte att A-S precis blir glad av det du skriver och till någon som helst nytta är den inte heller..

  Näe tacka vet ja de som lämnar fina kommentarer efter sig snarare än trista och onödiga!

  Till A-S : Förstår att jobb kommer före pleasure, trivs man på jobbet så kör på 😉 Resa kan man göra senare när det inte är så mkt uppdrag osv o lilla fröken trivs ju bra på dagis så det är ju en win win…

  Tack för en inspirerande blogg som alltid!

 7. Liselott-
  Det var det dummaste jag läst på länge. Så du tror alltså att jag skriver att jag ska resa för att döva dåligt samvete?? Allvarligt talat. Biljett var köpt och vi skulle besöka våra bästa vänner + gå på barnedåp. Sånt skojar man inte med.

  Wenche-
  De har ett stort utvalg av Juicy hos butiken Den Dama på Frogner i Oslo. Du finner även Juicy hos http://www.net-a-porter samt hos http://www.youheshe.com Jag har stor size på mina jakker (L eller XL) för de är så små i storleken. På byxorna har jag Small (de är stora i storleken). Jag kan varmt rekommendera Juicy! Jag "bor" i mina byxor, tar på mig dem så fort jag kommer hem från jobb 🙂 (har de på mig nu). Happy shopping !

  Ang. min nettbutik så ska jag starta upp den så fort jag får tid till det. Just nu har jag så många inspirerande styling uppdrag så jag tar en sak i taget.. Men jag gleder mig stort till den dagen !!Klem! 🙂

  Sara-
  Jag anar tyvärr inte var Kjerstin shoppade det? 🙁 Lovar att fråga henne ! (slänger iväg ett sms nu). Klem ! 🙂

 8. Jenny & Emilia-
  TACK, TACK, TACK för en klok och trevlig kommentar! 🙂 Håller med dig till 100%. Det är alltid tråkigt att få ställa in en resa i sista sekunden, speciellt då vi planerat den sedan en stund tillbaka, men som egen företagare så tackar jag för alla uppdrag jag får och låter självklart de komma först.

  Vi ska snart resa iväg på semester och den resan ser vi nu fram emot ! 🙂 Och som du skriver: Johanna älskar dagis och på lördag är det balett igen så vi får se det positiva i situationen 🙂 Önskar dig den bästa kvällen ! Kram! 🙂

 9. Anonymous says:

  Vänner och familj finns kvar skriver du… du har nog inte varit med om tråkigheter i ditt liv alls verkar det som.
  En dag kan någon vara borta och du har inte hunnit säga allt du vill till den personen. Stackars dig!

  OCH SLUTA SKRIVA OM WEB-SHOP DU KOMMER ÄNDÅ ALDRIG ATT GEOMFÖRA DET!

 10. Förskollärare i Stockholm says:

  Det är klart att BUSINESS går före PLEASURE….så som det ser ut i ditt rosa liv…och Johanna mår bäst på förskolan och på balett,fast hon nyss fyllt tre år.Familjen,vanlig familje-vardag,saknar du inte det??(jag bara frågar..det verkar vara SÅÅÅÅÅÅÅÅ mycket JOBB…och bara korta "snuttar" med "darlingen,hjärtat mm"…känner igen det från dagens så kallade "bråttom, business föräldrar,som har ett barn för att det hör till den "perfekta bilden".Nå.JAA, alla gör ju sina val!! Vill bara säga att barnen.. de kommer EJ i REPRIS, så ta vara på stunderna,mens….
  Alla… vi, vi vill vårt och våra barns bästa!! kram!

 11. Anonym & förskollärare:
  Men FY vilka förfärliga kommentarer. Vad är ni för olyckliga människor som sitter och skriver sånn skit till mig ? Jag tror knappt mina ögon ! Jag hoppas att ni slutar att läsa min blogg ögonblickligen och att ni tar tag i era liv för ni kan ju omöjligt känna er nöjda med er själva efter att ha skrivit så mycket dumt ? "What you give is what you get", tänk på det… !

 12. Anonymous says:

  BUSINESS går alltid före PLEASURE i ditt rosa liv….Johanna,älsklingen,darling,hjärtat trivs bäst på förskolan och balett…så är det för dagens bråttom,business föräldrar som bara har sina behov i åtanke,men barn, de kommer EJ REPRIS,tyvärr!!

 13. Sara says:

  Nu DOOOOG A-S, man får aldrig någonsin ifrågasätta henne!! Då är man inte nöjd med sitt eget liv. Förskollärarens kommentar var klockren! Du snackar så mycket skit Anna-Stina! Webshop, dop, resor osv osv. Det är sååå mycket snack som aldrig blir av. Skriv om sånt som händer istället, vi är lessa på ditt glassiga liv. Det är uttjatat. Ta hand om familjen!!

 14. Johanna says:

  Jag gillar din blogg, AS, men jag får nog lov å hålla med "förskolläraren". Jag antar att man kunde uttryckt sig annorlunda.
  Du gillar att leva ett hektiskt liv, annars skulle du inte gjort det. Men vad med "vardagslivet"? Bara vara och andas?
  Och man behöver inte vara olycklig bara för man tycker olika, inte heller behöver man vara avundsjuk. Man är bara av en annan åsikt och prioriterar barn och familj först, eller på annat vis.
  Själv förstår jag inte hur du orkar. Jag skulle haft näsan i tapeten för länge sen och världens dåligaste samvete.
  Men… thats me!
  Lycka till!

 15. Antonia says:

  Jag undrar hur mycket Johanna måste offra för att du ska få göra det du vill?? Jag kan inte förstå varför man väljer att skaffa barn om man vill ha det tempot som du har i livet. Men det är min åsikt. Jag är inte bitter eller olycklig. Jag förstår inte dina prioriteringar. Lever du enbart för att jobba och shoppa???!

 16. Mimmi says:

  Ojoj….varför ta en blogg så seriöst att man behöver klaga på på valen som görs!

  Här skrivs det sällan om alla vardagstråkigheter som måste göras och säkert gärns. Tvätt, dammsugning och tvättplock städ av badrum.

  Se bloggar som något som förgyller tillvaron. Det finns bloggar som beskriver vardagar dagar som ser lika ut dag från dag, leta reda på dem om du vill ha inblick i det livet.

  Och som egenföretagare så måste man göra val, val på ett annat sätt än om man är anställd. Jobbet erbjudandet inkomsten finns inte kvar och väntar för egenföretagaren.

  Och du Anna-Stina, det är som sagt din blogg och det vet du.

  Och en sak barn gillar rutiner, går det bra på dagis nu kanske det inte gör det efter en resa om än bara för en helg.

 17. Lisbeth says:

  Folk uttrycker sig ganska illa, kan jag tycka!

  Är man egen företagare är det säkerligen inte lätt att kunna planera in i minsta detalj, som den som har samma arbetstider dag efter dag. Man måste nog ta alla chanser till atbete som kommer. Iaf i början?!

  Johanna har det säkert jättefint på dagis, hon behöver få ha andra barn omkring sig, nu när hon är 3 år. Skillnad med små 1-2 åringar.

  Det enda jag hoppas är att hon även prioriterar sitt förhållande. En par relation kan inte överleva om den inte får tid på tu man hand, både kvalitet och kvantitet!

  Kram!

 18. Sara says:

  Jeg har aldri før kommentert her, men akkurat nå kjenner jeg at jeg blir irritert! Hva i all verden gir dere rett til å ødelegge Anna Stinas dag med slike kommentarer!!??

  Det er en ting at dere er uenig i hennes prioriteringer og måte å leve livet på, og det er helt greit. Men det er faktisk mulig å skrive i en kommentar at man er uenig, og samtidig være høflig og ha normal folkeskikk! Noen av dere har et fryktelig snevert syn på livet, og mangler fullstendig egenskapen til å se en sak fra to sider.
  Dømmer dere virkelig folk på denne måten i det virkelige livet også?

  Anna Stina lever ikke A4-livet, men hvem er dere til si at det er feil? Og hvordan kan vi vite om Anna Stina har mindre tid til Johanna, enn hva hun ville hatt om hun hadde hatt en 9-16 jobb, to andre unger og et stort hus å ta vare på!!??
  Alle må få leve livet og prioritere det som er best for DEM.

  Vi er så heldige å få ta del i en DEL av Anna Stina og Johannas liv. Om dere blir så forferdet over livet de lever, hvorfor i all verden leser dere her fremdeles??

 19. Kristin says:

  Hvorfor er det alltid de norske bloggleserne som kommer med de mest støttende og fornuftige innleggene – som Sara i innlegget over…..?! Har lagt merke til det før når det pepprer som verst fra svenske bloggisar, så kommer det jordnært og støttende ord fra en norsk jente. :-))

 20. Yvonne says:

  Funderar ibland på varför jag ens läser kommentarerna! Denna bloggen är mitt "glam i vardagen" och sen om inte jag tycker som A-S så är det väl skit samma. Jag läser för att det är kul och skulle jag inte tycka det så slutar jag väl, utan att lämna en massa tråk-kommentarer.
  Kramar…

 21. Tess says:

  Jag kanske inte heller tycker A_S gör rätt val alla ggr lr borde spendera mer tid m familj men tänk påå att bloggen är en del av hennes liv, finns mkt vi inte vet om! Har kompis om är gen opch i dessa tider skulle nog jag med ta de jobb jag får. Tänk på att A-S är i början av karriären då måste man vara på! Hoppas ni kommer iväg på resa Anna-Stina, tror det skulle behövas iaf & tack för bra blogg!

 22. Jenny says:

  Ja vilka kommentarer…de verkar smitta också för så fort det kommer en så poppar de upp fler till höger och vänster. Eller så är det kanske någon med multipla personligheter 🙂 Som den 25 åring-med-lite-ångest-över-att-jag-inte-har-någon-karriär som jag är så log jag lite åt Tess kommentar om att A-S som 40 åring är i början av karriären. Skönt, det lindrade min åldersnoja lite.

 23. Josefine says:

  Har du ingenting trevligt att säga, säg inget alls =) Brukar oftast gälla IRL och borde så göra på nätet där den som kommenterar faktiskt är helt anonym och bara ser en glimt ur bloggarens vardag. Själv är jag tacksam över de glimtar man får se här och var och hänger där jag trivs. Det gör bäst för oss alla!

  GLAD fredag!

 24. Kjerstin says:

  Sara- Skjerfet AS har på seg kjøpte jeg på Babel, en butikk på Grünerløkka 🙂 Ellers har jeg også sett det på Eger 🙂

  Men en liten ting til dere alle! Når blir i grunn Johanna forsømt av AS? Hun får lov å sove så lenge hun vil om morgenen og hun blir hentet likt med alle andre barn på ettermiddagen. Mange foreldre jeg kjenner vekker barna sine tidlig for at de MÅ levere kl 07.30 for å rekke arbeid. Selv om AS har mye og gjøre mens Johanna er i barnehagen spiller vel ingen rolle for johanna? Men jeg kan anta at dere som kommenterer har en dårlig arbeidsmoral? Som ringer HR avdeligen og spørr hvor mange sykedager dere har igjen, fordi det er jo tross alt fridager? Har jeg rett? Det er ingenting som kommer gratis her i livet folkens, skal du komme noe sted må du jobbe for det. Forskjellen på dere og AS er at hun har ingen å ringe og si at hun er syk, hun må stå på selv for å tjene penger.Jeg kjenner AS bedre enn noen av dere andre, og jeg er helt trygg på at Johanna går foran alt. Jeg beundrer AS for det pågangsmotet og gleden hun sprer. Det som er feil blandt folk er at det ikke er lov å drømme!Men hvor kommer man egentlig i livet om man ikke tørr å drømme litt, det er i grunn det som driver en til å strekke seg litt lengre for å oppnå ting. Jeg synes du skal fortsette å gjøre akkurat det du gjør jeg AS, jeg setter iallefall stor pris på deg søta :)Glad i deg 🙂

 25. Anonymous says:

  Sara- Skjerfet AS har på seg kjøpte jeg på Babel, en butikk på Grünerløkka 🙂 Ellers har jeg også sett det på Eger 🙂

  Men en liten ting til dere alle! Når blir i grunn Johanna forsømt av AS? Hun får lov å sove så lenge hun vil om morgenen og hun blir hentet likt med alle andre barn på ettermiddagen. Mange foreldre jeg kjenner vekker barna sine tidlig for at de MÅ levere kl 07.30 for å rekke arbeid. Selv om AS har mye og gjøre mens Johanna er i barnehagen spiller vel ingen rolle for johanna? Men jeg kan anta at dere som kommenterer har en dårlig arbeidsmoral? Som ringer HR avdeligen og spørr hvor mange sykedager dere har igjen, fordi det er jo tross alt fridager? Har jeg rett? Det er ingenting som kommer gratis her i livet folkens, skal du komme noe sted må du jobbe for det. Forskjellen på dere og AS er at hun har ingen å ringe og si at hun er syk, hun må stå på selv for å tjene penger.Jeg kjenner AS bedre enn noen av dere andre, og jeg er helt trygg på at Johanna går foran alt. Jeg beundrer AS for det pågangsmotet og gleden hun sprer. Det som er feil blandt folk er at det ikke er lov å drømme!Men hvor kommer man egentlig i livet om man ikke tørr å drømme litt, det er i grunn det som driver en til å strekke seg litt lengre for å oppnå ting. Jeg synes du skal fortsette å gjøre akkurat det du gjør jeg AS, jeg setter iallefall stor pris på deg søta :)Glad i deg 🙂

 26. Kjerstin says:

  Obs navnet kom ikke med 🙂 jeg har ingen behov for å sjule meg 🙂

 27. Sara says:

  Kjerstin: Takk for opplysning om skjerfet… 😉
  Hadde de forresten fler?
  Anna Stina: Go girl!!!! Utrolig hva folk bryr seg… De må virkelig ikke ha det bra med seg selv. Denne bloggen er vel ikke HELE LIVET ditt eller hva??
  :o)

 28. Sara says:

  Kjerstin: Tusen takk for opplysninger om skjerfet.. :o) Vet du forresten om de hadde fler?
  Anna Stina: Go girl!! Skjønner ikke at det er mulig at folk skal engasjere seg sånn, de kan ikke ha det bra med seg selv…
  Og forresten, bloggen er vel ikke HELE LIVET ditt heller?? :o)

 29. Sara says:

  OOps…. Trodde ikke at den første kommentaren kom med… Skjedde noe rart med PC`n her. Ja, ja – "en god ting kan ikke sies for ofte…"

 30. Anonymous says:

  Bloggen din gjør meg GLAD, GLAD, GLAD – hver eneste dag!!! Lykke til videre 🙂

 31. Kjerstin says:

  Sara- Jeg kunne ikke se at de hadde flere igjen, men tørr ikke si det for sikkert 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *