Vi blir happy av happy meal!

Allmänt


We love Mc.Donalds ♥ – där jag faktiskt jobbat som ung! 🙂 (nu blir nog våra grannar här på resorten glada för marknadsföringen, de driver nämligen flera Mc.Donalds hemma i Sverige 🙂 Pontus – Johanna saknar dig och vi tittar ofta på foton vi framkallat på dig och henne och då pekar hon på dig och ser jätte glad ut! 🙂

Phuket kl.02.35, natt mot tisdag.

Plötsligt började "Ers kungliga höghet Westling" på SVT och det var jag så klart tvungen att se så nu blev det en sån där sen natt igen… 😉  Men tyvärr måste jag säga att progr var en besvikelse. Jag trodde att det skulle vara en "dokumentär" om Daniel, med massa bilder, filmer, info om hans liv etc etc men ickesanicke…. Men det positiva är ju att detta program bara tyder på en sak: att en förlovning kanske närmar sig?!


Johanna med sin nya Happy Meal leksak.

Bilden är tagen strax efter att vi lämnade immigration för då åkte vi raka vägen till Mc.Donalds så att jag skulle få lite ny energi. Eller ja, hur mycket energi man nu får av chicken nuggets och pommes? Men jag kände att jag och Johanna behövde göra något KUL och för Johanna är det KUL att gå och äta på Mc.Donalds och allt som gör henne glad gör mig glad 🙂

Happy meal = Happy Johanna! 🙂 hihi.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Vi blir happy av happy meal!”

 1. Lovisa says:

  Hejsan….Hoppas så att din nya butik kommer att innehålla fina billiga väskor och massor av smycken och härliga tunikor samt Hallo Kitty prylar till min lilla dotter L Gillar din stil jättemycket ! Kram och godnatt från en barnledig SAS-värdinna —

 2. Idag står det på löpsedlarna att kungen sagt ja till daniel och viktoria och att bröllop hägrar nästa år. Hoppas hoppas hoppas att detta kan vara sant!

 3. AnnaStina says:

  Lovisa-

  Min butik kommer självklart bara att innehålla fina saker, kläder, accessoarer och pynt! 🙂 Kram! 🙂

  Jag och fotbollsspelaren-

  Wow! 🙂 Det låter ju verkligen helt fantastiskt! 🙂 Håller tummarna! Kram! 🙂

 4. Madelene says:

  Vilka underbara bilder på Johanna.

  En solstråle pricis som sin mamma.

  Kram Madelene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *